Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cel mai corupt procuror clujean, ales pe baza unui CV incomplet

Cel mai corupt procuror clujean, ales pe baza unui CV incomplet

scris de Doru Dragomir
360 Afisari

Trafic de influenţă, abuz în serviciu, cercetat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI),  sedii închiriate de la prieteni pe bani publici şi CV-ul plin de „dosare” instrumentate în mod eronat care au adus acuze false unor oameni nevinovaţi. Caracteristicile par ale unui infractor din Vestul Sălbatic şi nicidecum ale unui procuror calificat cu „foarte bine”.

Mircea Hrudei

Deşi cel mai mic calificativ pentru procurori este „satisfăcător”, iar această titulatură nu îi conferă nicio sancţiune în caz că greşeşte, mai marii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) i-au acordat fără nicio reţinere calificativul „foarte bine.” Este vorba de nimeni altul decât haiducul Mircea Hrudei, care a fost ales pentru încă un mandat de trei ani la conducerea DIICOT Cluj de către Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Toate faptele înşiruite nu au fost trecute nici pe prezentarea făcută de reprezentanţii DIICOT în faţa procurorilor, iar cei de la CSM au crezut că Hrudei are un trecut perfect curat. Gazeta de Cluj vă prezintă însă toate ilegalităţile comise de cel mai „corupt” procuror clujean, Mircea Hrudei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS