Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cercetat în şase dosare penale la 13 ani

Cercetat în şase dosare penale la 13 ani

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Poliţiştii au identificat un minor în vârstă de 13 ani, din Constanţa, suspect de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe de pe raza municipiului Călăraşi, informează, joi, printr-un comunicat, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, citat de Agerpres.


Poliţiştii din Călăraşi l-au identificat pe C. Ciprian în vârstă de 13 ani, din municipiul Constanţa, ca suspect de comiterea faptelor. Minorul este cercetat în şase dosare penale înregistrate la Poliţia municipiului Călăraşi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii au stabilit că, în perioada 4-5 septembrie, acesta a pătruns prin efracţie în apartamente, situate la parterul blocurilor, şi în case de pe raza municipiului Călăraşi. Suspectul a profitat de faptul că proprietarii au lăsat ferestrele deschise, la parterul imobilelor, sau a forţat deschiderea acestora, şi a sustras din interior obiecte mici, precum bijuterii din aur şi argint, telefoane mobile, bani şi aparate foto. Minorul a recunoscut săvârşirea faptelor şi a declarat că bunurile sustrase au fost comercializate pe raza municipiului Constanţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult