Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Chef Foa (Florin Scripcă), prins drogat în trafic

Chef Foa (Florin Scripcă), prins drogat în trafic

scris de Ștefan Constantinescu
557 Afisari

Chef Foa, jurat la emisiunea Masterchef, difuzată de ProTV în anul 2021, a fost depistat în trafic, în București, pozitiv la două droguri: cocaină și canabis.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost prins, luni, de poliţiştii bucureşteni conducând maşina pe o stradă din Capitală sub influenţa a două substanţe psihoactive, a informat Brigada Rutieră. Potrivit surselor judiciare citate de Agerpres, ar fi vorba despre Florin Scripcă (Chef Foa). Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că ar fi vorba despre Florin Scripcă (Chef Foa), fost jurat în cadrul emisiunii Masterchef, difuzată de ProTV în anul 2021. Potrivit unui comunicat de presă, luni, în jurul orei 17:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani. „În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a două substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice”, se precizează în comunicat. Totodată, arată sursa citată, poliţiştii au procedat la efectuarea controlului corporal, iar cu această ocazie au fost găsite patru ţigarete susceptibile de a conţine substanţă vegetală, cu miros înţepător. „În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, informează Brigada Rutieră.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult