Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cinci persoane carbonizate într-un accident rutier

Cinci persoane carbonizate într-un accident rutier

scris de D.P.
18 afisari

Cinci persoane au murit și alte trei au fost rănite miercuri dimineață, pe DN 17, în localitatea Ilișești, într-un accident rutier urmat de incendiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme și un camion.

Conform primelor informatii, in curba de la intrarea în Ilișești dinspre Suceava, un Audi A6 în care se aflau cinci persoane a fost scăpat de sub control de șofer, intrând pe contrasens, unde a lovit o un alt autotursim și un autocamion.

În urma impactului, autoturismul marca Audi a luat foc și a ars ca o torță. Masina era condusa de un tanar de 26 de ani, iar in masina se aflau inca alti patru tineri care urmeaza sa fie identificati. Se pare ca toti cei cinci tineri se intorceau din Suceava, de la o petrecere.

La fața locului a fost chemate echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava care au reușit să stingă incendiul.
Din păcate, pompierii au descoperit in masina cinci persoane care au fost carbonizate în urma puternicului incendiu.
Alte trei persoane din celelalte două mașini au fost rănite, iar una dintre ele a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului SF. Ioan Cel Nou Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că accidentul a fost produs de un tânăr de 26 de ani conducea un autoturism pe DN 17, dinspre Suceava spre Gura Humorului, iar la intrarea în comuna Ilișești a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-o autoutilitară.

Pe contul de facebook al lui Ciprian Năsăudeanu apare o fotografie realizată în jurul orei 2.00 în Clubul Versus. Alături de Ciprian Năsăudeanu apar alte trei persoane, respectiv Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc şi Andrei Prelucă.

Cei care îi cunosc şi-au exprimat stupoarea pentru accidentul de la Ilişeşti şi pentru nenorocirea care s-a produs. Cert este că autovehiculul marca Audi era înmatriculat în Elveţia şi era în proprietatea lui Ciprian Năsăudeanu.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult