Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cine era șoferul sinucigaș care a ucis 5 oameni

Cine era șoferul sinucigaș care a ucis 5 oameni

scris de C.S.
8 afisari

Șoferul sinucigaș, care a ucis alți cinci oameni nevinovați, în cumplitul accident rutier produs aseară pe DN1, avea 28 ani și se numea George Dumitru.

Șoferul sinucigaș se numea George Dumitru și avea 28 ani.

Șoferul sinucigaș se numea George Dumitru și avea 28 ani.

El lucrase in ultimii ani pe vase de croaziera si vazuse aproape intreaga lume, spun membrii familiei si apropiati ai acestuia. In aceste zile, tanarul era in concediu acasa, iar vecinii sai din Bucuresti spun ca saptamana trecuta l-au vazut cu prietena lui si ca cei doi nu pareau sa aiba probleme.

„Un băiat de aur. Băiat inteligent, deștept. Nu știu omul ăla ce o fi avut de a intrat în el, cinci suflete, Doamne!”, spune uimită o vecină.

Păcat! Cinci suflete au pierit, în spate a rămas durerea a trei familii, a prietenilor, noi, care ne cunoaștem de o viață!”, spune un vecin.

Sâmbătă după-amiază, tânărul a postat pe contul său de pe reţeaua de socializare mesajul prin care lăsa să se înţeleagă că va face un gest extrem, mesajul fiind postat din judeţul Prahova, dintr-o localitate apropiată locului accidentului. Familia sa care a văzut mesajul a intrat în alertă şi a încercat să îl contacteze pe bărbat, însă acesta îşi închisese telefonul, spun membrii familiei.

“Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-mă, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc”.

Mesajul a fost postat după ce barbatul a petrecut într-un club, unde s-ar fi certat cu prietena sa. Acesta ar fi motivul pentru care ar fi ales să se sinucidă, susţin prietenii acestuia pe contul său de Facebook.

Şase persoane, între care doi copii, şi-au pierdut viaţa, sâmbătă seară, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent. Accidentul a avut loc, la kilometrul 81, între Băneşti şi Floreşti.

Masina care circula regulamentar era condusa de un barbat in varsta de 44 de ani din Campina. Alaturi de el a fost gasit un alt barbat, de 40 de ani, dar si un baiat de numai 12 ani. In acelasi autoturism mai erau o adolescenta si o femeie. Se pare ca acestia se intorceau de la pescuit si mai aveau de parcurs doar cativa kilometri pana acasa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult