Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ciocan neaga ca a fost sanctionat

Ciocan neaga ca a fost sanctionat

scris de M.A.
16 afisari

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a dezminţit miercuri seara informaţiile legate de o eventuală sancţiune primită. Acesta a precizat că Poliţia Capitalei a renunţat la a mai comunica informaţii jurnaliştilor cu ajutorul unui robot telefonic care-i apela pe cei acreditaţi pe lângă instituţie, în schimb urmând să transmită, zilnic, un comunicat de presă cu o sinteză a evenimentelor, transmite Mediafax.

Mai multe instituţii de presă au scris, miercuri, despre sancţionarea lui Ciocan, prin interzicerea dreptului de a mai da declaraţii presei pentru o perioadă de şase luni. Motivul sancţiunii, potrivit surselor citate, ar fi fost declaraţiile făute de el în contextul scandalului în care a fost implicat fiul senatorului Plăcintă. Cu acea ocazie, Ciocan a recomandat cetăţenilor Bucureştiului să evite să se implice în vreo altercaţie de stradă, atunci când sunt martori la aşa ceva.

Ciocan însă a susţinut că nu a fost sancţionat şi a declarat că se află în continuare la conducerea biroului de presă al Poliţiei Capitalei, însă a arătat că şeful instituţiei, chestorul Lucian Guran, este cel care decide „ieşirile în mass-media ale angajaţilor” din subordine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult