Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cluj: Şapte răniţi, între care patru copii, în accidentul de la Brăişoru

Cluj: Şapte răniţi, între care patru copii, în accidentul de la Brăişoru

scris de C.F.V.
188 Afisari

Şapte persoane, dintre care patru copii, au fost rănite în urma unui accident care a avut loc duminică în comuna Sâncraiu.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Brăişoru, comuna Sâncraiu. La faţa locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca, şi un echipaj SAJ. În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz şi un autoturism avariate şi două persoane încarcerate în fiecare dintre acestea. Pompierii acţionează în aceste momente pentru descarcerarea şi extragerea persoanelor blocate în autovehicule, respectiv doi adulţi. Alţi patru minori sunt consultaţi la faţa locului de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări aceştia sunt în stare stabilă. Totodată la locul accidentului a fost alocat şi elicopterul SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Jibou”, se arată într-o informare iniţială a ISU Cluj.

ISU Cluj a precizat ulterior că printre accidentaţi se numără şi patru copii, cu vârste între 7 luni şi 11 ani.

„Reactualizare intervenţie accident DN1 E60: Pompierii au descarcerat şi extras din autoturismul şi microbuzul avariat doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 40, respectiv 20 de ani, care au fost preluaţi de către echipajele medicale şi transportaţi la spital. Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă.

O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, şi patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni şi 11 ani, au fost consultaţi şi transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări toţi erau în stare stabilă”, se mai arată în informarea ISU Cluj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult