Acasa Actualitate-InternaInvestigatii CNADNR şi Regionala Iaşi luate la control

CNADNR şi Regionala Iaşi luate la control

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Ministrul de Interne, Mircea Duşa, a anunţat joi, 20 decembrie că a dispus începerea unui control la Compania Naţională de Drumuri – CNADNR şi la Regionala Iaşi.

CNADNR şi Regionala Iaşi luate la control (foto: nou.zhd.ro)

Controlul dispus de Duşa are rolul de a verifica în principal întocmirea caietelor de sarcini de către acestea, dar şi modul de realizare a contractelor. Mircea Duşa, propus de Victor Ponta ca nou ministru al Apărării Naţionale, şi-a exprimat speranţa că vremea se va ameliora în regiunile ţării afectate de intemperii, dar a adăugat că efectele vremii nefavorabile s-au accentuat în sudul şi sud-estul ţării, unul dintre cele mai afectate judeţe din sud fiind Călăraşi.

Ministrul de Interne a menţionat, potrivit Agerpres, că în cursul zilei de miercuri au fost rezolvate cazurile medicale, urmând să se intervină în continuare acolo unde va fi necesar. În judeţul Călăraşi în jur de 140 de localităţi sunt nealimentate cu energie electrică. De asemenea, Centrul Infotrafic a anunţat că joi dimineaţă, din cauza viscolului care a troienit zăpada, sunt închise următoarele sectoare ale unor drumuri naţionale: DN41 Olteniţa (judeţul Călăraşi) – Daia (judeţul Giurgiu), DN24C Rădăuţi-Prut – Manoleasa (judeţul Botoşani), DN23B Măicăneşti – Ciorăşti (drum naţional secundar, cu trafic redus, în judeţul Vrancea), DN23A Focşani – Tătăranu (drum naţional secundar, cu trafic redus, în judeţul Vrancea); DN24A Murgeni – Rânzeşti (în judeţul Vaslui), DN11A Bârlad – Podu Turcului (în judeţul Vaslui), DN2N Bogza – Caiata – Dumbrăveni (în judeţul Vrancea).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult