Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Colega noastra amenintata de pe pnl.ro

Colega noastra amenintata de pe pnl.ro

scris de Ziua Veche
9 afisari

Ziuaveche.ro a publicat mai multe dezvaluiri despre anumite personaje din PNL, intre care si secretarul general adjunct al liberalilor Mihail Balasescu, textele fiind semnate de Cornelia Popescu, parte din acestea fiind in suplimentul tiparit, saptamanal, al ziarului “Puterea”,  parte fiind publicate pe blogul http://www.stiri-neconventionale.blogspot.com. Pentru exemplificare: “Somerul Mihail Balasescu a donat la PNL 50.000 de euro”.


 

 Pe adresa de mail a blogului mentionat a fost primit un text, trimis de pe adresa mihail.balasescu@pnl.ro, in care sunt proferate amenintari la adresa Corneliei Popescu, in limbaj suburban. Iata continutul integral al mail-ului:

„Draga mea Cornelia Popescu, se pare ca am descoperit sobolanul sau mai bine zis sobolanca care iti furniza informatii as putea sa o arunc pe scari acum dar nu imi permite constiinta. Intai am sa o chinui de moarte. Ai gresit cand te-ai luat de mine. Saraca are copil si rate. Asta este, sigur ca la pregatirea ei juridica gaseste repede ceva de munca. Am auzit ca la Scala e pret bun la servicii prestate de tipe ca voi. E drept mai tinere nu cadavre de 35 de ani ca tine si sobi a ta. Acum un mesaj personal : m-am cam saturat de mizeriile tale si ale postatorilor tai. Ai dat o stire ca o proasta, neverificata, din zona caraghiosului si obsedatului sexual de orban, probabil Andrei Petrescu, amanta sa Elvira Plamana sau curvistina de madalina , sau alta hahalera, ti-am cerut corectie si de atunci te incapatinezi sa dai in mine. Nu m-as fi suparat daca era adevarat ceva din cele spuse dar in loc de stirii tu publici barfe. In plus ai lovit in oameni la care ti extrem de mult. Nu ar fi trebuit sa te agati de Andreea Lambru si Adelina Szirom. Nu trebuia sa lovesti in Radu. in aceste conditii te anunt ca de azi inainte e fff bine sa incerci sa eviti locurile publice in care ne-am putea intalnii, ai face bine sa nu zabovesti mult pe strazi sau in cafenele. De azi TE CAUT! Nu glumesc AI DEVENIT TINTA MEA! Si jigodie, crede-ma nu vom avea o confruntare verbala si nici o dezbatere intelectuala! Va fi o intalnire fizica asa cum le place curvelor ca tine! Te pupa jean (adica Mihail) moarta”.

Puteti citi in intregime povestea acestor amenintari pe blogul stiri-neconventionale.blogspot.com.

0 comentariu

ioan 23-05-2010 - 14:28

Aparent ca unul care nu il cunosc personal pe Dl Dancu, mi se pare o minte limpede si realista! Romania are nevoie de lideri situati la acest nivel.
Pentru a progresa Romania are nevoie de oameni noi, de noi ganduri care se aplica acum! Nici Dl.Ponta nici Dl. Antonescu nu au capacitatae de a stapanii „consacratii coruptiei din Romania!” PDL-ul constituie, ultima si cea mai mare dezamagire a electoratului iar Dl. Boc s-a dovedit un personaj lipsit de personalitate si calitati de lider. Acum, avem nevoie de o noua clasa politica, total desprinsa de cei trecuti prin politica ultimilor 20 de ani!In fapt opiniile D-lui Dancu pot constituii un model de dezvoltare ulterioara.Cineva ar trebuii sa porneasca o „Noua Alternativa Pentru Romania!” Credibial! Altfel clasa politica actuala se va trezii cu un mare boicot la urmatorul ciclu electoral, datorat pierderii ultimei redute a credibilitatii partidelor, pe care a construit-o PDL. La ora actuala acest partid s-a compromis, poate mult mai grav ca si PNTCD. In ceea ce priveste partidul D-lui G.Oprea constituit din anumiti spagari si indivizi de care nu se stie daca au fost „santajati sau presati”, nu cred ca prezinta o alternativa credibila, tocmai pentru faptul, ca nu vine cu oameni noi. Exploatarea sentimentului de nemultumire a militarilor nu este suficient, problemele marii mase a militarilor SGV, subofiteri, sunt departe de a fi rezolvate! Nici macar moral! Criza de incredere a celor „mici” este o prapastie pe care oricat ar netezi-o Dl ministru al apararii nu va avea credibilitate. Domnia sa a demolat pilonii structurali ai comunicarii cu aceste categorii de militari. Pardidul domniei sale s-a umplut de dezertori, iar ca ministru al apararii ar trebui sa stie ca dezertorii in general vor trada si alta data, chiar daca sunt iertati sau adapostiti!
In rest ca cetatean incerc sa ma resemnez cu ideea… ” ca nu m-am nascut in locul potrivit!” Oferta electorala actuala nu imi mai ofera nimic!

Rasputin 23-05-2010 - 19:19

Si dl Dâncu face parte din sistem

nik 23-05-2010 - 19:43

de ce ai tacut pana acum esti o curva comunista

fernando 24-05-2010 - 06:35

Toate partidele se fac vinovate de aparitia unei pseudo clasa mijloci,in ce stat european clasa mijlocie este formata in proportie covarsitoare din bugetari.Aceasta clasa de functionari la stat,cu salarii de pana la 30.000 lei lunar sunt cauza raului care ne inconjoara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS