Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Concluziile IML: Adrian Năstase s-a împuşcat

Concluziile IML: Adrian Năstase s-a împuşcat

scris de D.P.
18 afisari

Institutul de Medicină Legală publicat, luni, raportul de expertiză care confirmă faptul că Adrian Năstase s-a împuşcat, iar cele trei răni pe care şi le-a provocat au fost superficiale.

Concluziile IML: Adrian Năstase s-a împuşcat

De asemenea, conform aceluiaşi document emis de IML, Adrian Năstase nu avea nevoie de internare într-un alt spital decât cele deţinute de Administraţia Naţională a Penitenciarelor. În documentul citat de România TV, urmele de sânge de pe hainele fostului premier şi din biroul acestuia îi aparţin. Glonţul cu care Adrian Năstase s-a împuşcat a trecut prin spatele gâtului, se arată în raportul IML.

Fostul premier a fost audiat de poliţiştii şi procurorii de la Spitalul Penitenciar Rahova, acolo unde este încarcerat. Adrian Năstase a stat de vorbă cu ofiţerii de la Serviciul Omoruri, în legătură cu tentativa sa de sinucidere.

3 comentarii

camelia 16-07-2012 - 14:56

Ce inseamna asta „i-a trecut prin spatele gitului? La ce distanta de git? 🙂 Acum ce facem, aflam ca glontul nu i-a trecut prin git, ocolindu-i venele vitale? 🙂 Cit mai continua comedia asta cu glontul care danseza tango in jurul gitului lui nastase? 🙂 Are cineva impresia ca Romania e locuita doar de un singur paranoic schizofrenic de tip Huhuciu? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ValVerde 16-07-2012 - 17:53

Un singur glonte, trei rani, sau a tras de trei ori in speranta ca isi nimereste capul si a esuat lamentabil de fiecare data ????

Dorin C. 16-07-2012 - 23:39

Minciuni si chestii fabricate. A tras aiurea prin casa niste cartuse si s-a crestat un pic cu lama la git sa fie un pic rosu pe haine. La banii lui nu-si risca chestiile vitale in fata vreunui glont. Povesti ” a la Roumanie”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult