Constanţa. Motociclişti atacaţi cu bâte şi răngi VIDEO | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Constanţa. Motociclişti atacaţi în trafic cu bâte şi răngi VIDEO

Constanţa. Motociclişti atacaţi în trafic cu bâte şi răngi VIDEO

scris de L.M.
4 afisari

Mai mulţi motociclişti au fost atacaţi duminică seara cu răngi şi bâte, în judeţul Constanţa. Conflictul a pornit de la o şicanare în trafic.

Constanţa. Motociclişti atacaţi în trafic cu bâte şi răngi

Constanţa. Motociclişti atacaţi în trafic cu bâte şi răngi

Motocicliştii susţin că au fost bătuţi cu bâtele şi răngile, şi că nici şoferii care au sărit să-i salveze nu au scăpat de furia atacatorilor. Incidentul a avut loc la ieşirea din comuna Tuzla, iar protagoniştii au fost patru motociclişti care se îndreptau spre Vama Veche. Aceştia spun că au fost la un pas să fie călcaţi cu un Jeep de un şofer beat, transmite Neptun TV. Motocicliştii spun că şoferul şi-a chemat în ajutor prietenii, care au venit înarmaţi cu bâte şi răngi, şi i-au luat la bătaie.

Martori au fost mai mulţi şoferi care treceau prin zonă. Au sărit în ajutorul motocicliştilor, însă nici ei nu au scăpat de furia agresorilor. După ce i-au snopit în bătaie pe motociclişti, agresorii împreună cu şoferul jeep-ului, care şi-a abandonat maşina pe câmp, s-au urcat în alt autoturism şi au demarat în trombă. În scurt timp, în zonă au ajuns poliţiştii dar şi o ambulanţă care l-a transportat pe unul dintre motocicliştii răniţi la spital.

Conflictul a reizbucnit când în zonă a ajuns un bărbat, trimis să recupereze jeepul, urmat, la scurt timp, de un al doilea. Cei doi nu s-au lăsat impresionaţi de oamenii legii, care au reuşit cu greu să-i liniştească.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult