Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Constantin Nicolescu, în stare gravă la Spitalul Floreasca

Constantin Nicolescu, în stare gravă la Spitalul Floreasca

scris de B.C.R
12 afisari

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, este conştient, dar are dificultăţi în a pronunţa cuvintele, iar examenul neurologic va arăta dacă a suferit un accident vascular cerebral, a declarat, joi seară, Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca, informează Mediafax.

constantin-nicolescu-victor-ponta-foto-silisteanuflorian.blogspot.com

Constantin Nicolescu şi Victor Ponta (foto: silisteanuflorian.blogspot.com)

Nicolescu a fost adus la spitalul din Capitală după ce a făcut un atac de cord, joi seară, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă.

„Am elucidat din problema cardiacă situaţia coronarelor cu stenoze severe. Cert este că starea coronarelor este gravă, cu stenoze de peste 90% pe vasele coronare. Adică arterele care hrănesc inima sunt obstruate în proporţie de 90%, altele au stenoze dinamice, adică muşchiul strânge vasul de sânge şi îl comprimă. Aşteptăm să-l echilibrăm şi examenul neurologic, să ne spună dacă accidentul a fost unul vascular cerebral sau a fost un spasm cerebral „, a explicat Şerban Brădişteanu.

„Aşteptăm în primul rând să elucidăm starea cerebrală”, a precizat Şerban Brădişteanu, completând că Nicolescu vorbeşte cu dificultate şi că este posibil să fie nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Întrebat dacă, după stabilizare şi după o eventuală intervenţie chirurgicală, preşedintele CJ Argeş ar putea fi tratat în sistemul penitenciar, Brădişteanu a răspuns afirmativ.

1 comentariu

Liviu 28-01-2011 - 10:21

Cine nu sta bine cu inima ar trebui sa nu mai fure ! Ca se pot intampla si astfel de lucruri … Cerebral nu are nimic; poate numai sa-i fi revenit constiinta !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult