Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Constantin Spak, a fost găsit mort. Crimă sau sinucidere?

Constantin Spak, a fost găsit mort. Crimă sau sinucidere?

scris de D.S.S.
7 afisari

Constantin Spak, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Oltenia, a fost găsit mort la ferma sa din localitatea Valea Mare. Din primele cercetări se pare că omul de afaceri s-a sinucis, dar nu este exclusă şi varianta crimei.

Constantin Spak a fost găsit mort la ferma sa din Valea Mare

Constantin Spak a fost găsit mort la ferma sa din Valea Mare

Prietenii spun că motivul ar fi fost problemele financiare. Spak ar fi avut datorii la bănci de 2 milioane de euro.

Constantin Spak a găsit mort de soţia sa care a sunat la 112. Poliţiştii au venit imediat, la fel şi rudele. Potrivit primarului din Potcoava, Florin Mateiană, omul de afaceri avea probleme de sănătate, dar şi probleme financiare.

Anchetatorii sunt siguri că omul de afaceri s-a sinucis.

„Din primele verificări s-a stabilit că persoana decedată şi-a aplicat trei lovituri de cuţit în zona inimii. S-a dispus efectuarea necropsiei, nefiind suspiciuni de omor”, a declarat comisarul-şef purtător de cuvânt al IPJ Olt, Elena Tica.

Constantin Spak suferea de o boală gravă şi fusese supus anul trecut unui transplant de ficat. În vârstă de 60 de ani şi cu o avere estimată de revista Capital la 80 milioane de euro, Spak avea două fabrici de mezeluri în judeţul Olt, în localităţile Potcoava şi Valea Mare. Omul de afaceri avea doi băieţi. Cel mai mic dintre ei are o relaţie cu fosta membră a trupei Andre, Andreea Antonescu, cu care urmează să aibă un copil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult