Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Contrabanda cu caruta

Contrabanda cu caruta

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Poliţiştii de frontieră vasluieni au depistat doi tineri din comuna Stănileşti care transportau cu căruţa ţigări de contrabandă cu timbru de Republica Moldova. Transportul ţigărilor de la malul Prutului până la domiciliul suspecţilor a fost monitorizat permanent cu aparatura de termoviziune.


În urma a patru percheziţii domiciliare s-au găsit 15 baxuri care conţineau 7.500 pachete de ţigări (150.000 de ţigarete) „Focus”, în valoare totală de aproximativ 8.000 euro. Cele două persoane au fost arestate preventiv pentru 29 de zile. Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor doi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, supuse marcării, peste limita a 10.000 de ţigarete. Luni, cele două persoane au fost reţinute de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi iar instanţa huşeană a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 

0 comentariu

M_D_L 31-05-2010 - 03:51

Numai daca toti profesorii s-ar organiza si ar incepe sa duca o campanie de lamurire a populariei, prin discutii directe cu cetatenii, ca sa-i determine sa iasa in strada, cu sutele de mii sau chiar milioane de manifestanti, ar putea schimba ceva.
Grevele facute in cancelarie sau la o cafea prin cabinete, nu alt efect decat un gol mare in buzunar, adica taierea salariului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult