Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Contrabandă cu ţigări pe Autostrada A1

Contrabandă cu ţigări pe Autostrada A1

scris de C.F.V.
5 afisari

Poliţişti ai Secţiei de Poliţie Autostrăzi – IGPR au identificat în trafic un conducător auto care transporta cu un autoturism 1.000 de pachete de ţigări, netimbrate, se arată într-un comunicat de presă.

Tigari de contrabandaSâmbătă, în jurul orei 12,30, în timp ce efectua activităţi de patrulare şi monitorizare a traficului rutier pe Autostrada A1, un echipaj al Secţiei de Poliţie Autostrăzi – IGPR a observat, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti, un autoturism al cărui conducător auto avea un comportament suspect.

Poliţiştii au oprit autoturismul la km 28. A fost identificat conducătorul auto, un bărbat din judeţul Olt, iar în urma verificării autoturismului, au fost depistate 1.000 de pachete de ţigări, netimbrate. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor Giurgiu continuă cercetările în vederea depistării provenienţei acestora şi luării măsurilor legale faţă de suspect, se precizează în comunicat.

2 comentarii

Liberalul 17-11-2012 - 18:27

Imi aduc aminte ca pina nu de mult tigarile netimbrate se vindeau in fiecare butic. In Timisoara de exemplu tigarile netimbrate se vindeau in piata 700 (la oficial, pe fatza) in fata noilor birouri ale anafului. Chiar si inspectorii anafului si politistii se aprovizionau de acolo cu tigari (n-avea nimeni curajul sa se atinga de contrabandisti).

In ciuda delcaratiilor lui Icaserescu facute in ultimii 10 ani, Romania va supravietui si atunci cand economia subterana se va legaliza intr-o proportie mai mare de 60%.

Tom Cc 18-11-2012 - 19:38

contrabanda cu tigari in Romanica = sport national !! In orasul unde locuiesc cei dela asa zisa Politie Locala sunt mana in mana cu tiganii care fac trafic de tigari in Piata Centrala sau in Piata Sud !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult