Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Controlor de trafic bătut măr de doi şoferi bulgari

Controlor de trafic bătut măr de doi şoferi bulgari

scris de D.P.
4 afisari

Un controlor de trafic din Vama Giurgiu a fost bătut duminică de doi şoferi bulgari, după ce a intervenit în disputa acestora cu o funcţionară.

Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi şoferi, care au devenit violenţi când funcţionara le-a cerut rovinieta înainte de a ieşi din România. Un controlor de trafic a încercat să îi calmeze pe bărbaţi, dar agresorii s-au năpustit însă cu pumnii şi picioarele asupra lui.

Ştiu că a fost rănit, lovit la nas. Avea o ruptură. I-a curs foarte mult sânge. Şi rămâne să meargă la cabinetul medico-legist să îşi ia certificat medical”, a declarat Nelu Simion, şeful Agenţiei Control şi Încasare Giurgiu, citat de Realitatea.net. Colega controlorului a reuşit să se strecoare printre bătăuşi şi a fugit să anunţe poliţia.

Nu aş fi putut ţine piept acelor oameni foarte violenţi, erau agresivi, ce să vă spun, erau nişte animale dezlănţuite. Eu îl înţeleg şi pe transportatorul bulgar. Îi înţeleg. Ei nu cunosc legislaţia”, a declarat Doiniţa Georgescu, controlor de trafic Vama Giurgiu.

Angajaţii se plâng că nu au niciun fel de sistem de protecţie, în afară de camerele de supraveghere. În cazul unui incident neplăcut, aceştia nu pot apăsa decât un buton de urgenţă, urmând ca poliţia de frontieră să ajungă în mai puţin de 30 de secunde.

Cei doi agresori bulgari, tată şi fiu, au fost reţinuţi pentru audieri de către poliţiştii de frontieră de la vama Giurgiu şi vor fi cercetaţi pentru ultraj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult