Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Copil accidentat de teleschi pe pârtia de la Semenic

Copil accidentat de teleschi pe pârtia de la Semenic

scris de C.P.
18 afisari

Un copil a fost accidentat, marţi după-amiază, pe o pârtie de schi din Semenic, după ce a fost lovit în faţă de un dispozitiv al teleschiului, victima fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin, copilul, care se afla pe o pârtie din Semenic, a fost lovit în faţă de un mecanism al teleschiului, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă, care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Reşiţa.

Micuțul are un traumatism cranio-facial și este suspect de fractură de mandibulă, însă viața sa nu este pusă în pericol. Băiatul de 10 ani se afla în tabără pe muntele Semenic și rămâne de văzut cum a ajuns singur pe pârtie. Conform sursei citate, medicii iau în calcul ca băiatul să fie transportat cu un elicopter la un spital din Timişoara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult