Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Coruptul Mircea Hrudei îşi ia sediu DIICOT de la asociaţi

Coruptul Mircea Hrudei îşi ia sediu DIICOT de la asociaţi

scris de Roland Catalin Pena
26 afisari

Gazeta de Cluj vă prezintă modul în care un băiat simplu de la ţară, Mircea Hrudei, a ajuns un „procuror de succes” pentru că noapte de noapte şi-a închipuit că ajunge Şeful.

Mircea Hrudei de la Rotary

foto: Gazeta de Cluj

Zi de zi, Mircea Hrudei s-a băgat sub pielea cui trebuie, a lins pe cine trebuie, a arestat pe cine trebuie ca să ajungă astăzi un simplu membru nebăgat în seamă al Rotary Cetăţuie, unde se ocupă cu o „şpagă” ieftină. Mircea Hrudei, şeful DIICOT Cluj, este de fapt şeful unui grup infracţional organizat care sub aparenţa aderări la o aşa-zisă organizaţie de binefacere numită Rotary Cetăţuie împreună cu mai mulţi complici, printre care îi putem cita în primul rând pe Viorel Bunea, care este mâna lui dreaptă, şi care rezolvă ca banii din chiria sediului DIICOT Cluj, bani ai statului român, să intre în buzunarul controversatului om de afaceri Gheorghe Terheş, cunoscut pentru faptul că este un apropriat a lui Virgil Măgureanu, primul director al SRI.

Mircea Hrudei este cunoscut pentru faptul că manifestă slăbiciuni în relaţiile cu persoanele de sex feminin şi că însăşi nevasta sa i-a fost prezentată de un cunoscut infractor, Toma Vasile Rus, căruia îi este foarte îndatorat. De altfel, slăbiciunile sexuale ale procurorului Mircea Hrudei i-au asigurat succesul pentru că astfel răspunde la comenzile cui trebuie. Vă prezentăm conexiunile lui Mircea Hrudei cu un număr important de „personalităţi” clujene care se remarcă prin faptul că ori au fost informatori ai Securităţii sau ale altor servicii secrete româneşti sau au fraudat statul român copios.

Mircea Hrudei

În urmă cu un an, şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Serviciul Teritorial Cluj, Mircea Hrudei, a fost acceptat în Rotary Cetăţuie, alături de şeful IPJ Cluj, Păcurar Ioan, cunoscut pentru faptul că mai multe publicaţii locale şi centrale au scris despre obiceiurile sale “necurate”.

Procurorul Hrudei s-a remarcat printr-o serie de dosare trimise în înstanţă: Gazeta, Paszkany, Horia Ciorcilă, Gicu Gânscă şi alţii. În dosarul Gazeta rechizitoriul a fost respins datorită gravelor nereguli comise de procurorii Hrudei şi Deritei, Arpad Paszkany a fost achitat, Horia Ciorcilă şi Gicu Gânscă au fost trimişi în judecată de acelaşi individ. Hrudei este un fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, unde se ocupa de numeroase furturi de lemne şi alte lucruri legate de material lemnos până la avansarea sa la DIICOT Cluj. Mircea Hrudei este un apropiat al fostului comisar şef(r) Toma Rus cu care împărţeau bani şi femei.

Citeşte articolul integral pe Gazeta de Cluj

1 comentariu

anonim 03-03-2011 - 21:22

sunteti varzaaa cei de la gazetaa!!!!!!!!!!!rusineeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!cel mai de kkt ziar!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult