Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cotidianul lui Nistorescu a şantajat pentru Vîntu

Cotidianul lui Nistorescu a şantajat pentru Vîntu

scris de D.P.
4 afisari

Publicaţia on-line cotidianul.ro a fost amendată contravenţional pentru publicarea fotocopiei cărţii de identitate a magistratului Camelia Bogdan care îl judecă pe Sorin Ovidiu Vîntu.

cornel nistorescuSite-ul menţionat este condus de Cornel Nistorescu, un apropiat şi chiar vecin al controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu.

Sancţiunea a fost aplicată de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în urma unei sesizări a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) care a reclamat că publicarea respectivei fotocopii ar putea reprezenta o formă de presiune asupra judecătoarei, informează evz.ro.

CSM precizează, într-un comunicat de astăzi, că în urma acestei sesizări ANSPDCP a efectuat o investigaţie şi “drept consecinţă a rezultatelor cercetării, societatea comercială care deţine publicaţia on-line „Cotidianul.ro”, a fost sancţionată contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 32 din Legea nr. 677/2001”.

Conform legii, prelucrarea datelor cu caracter personal de către un operator (în acest caz servicii din MAI, care au acces la bazele de date cu evidenţa persoanelor – n.r) fără respectarea legii,” constituie contravenţie, dacă nu este săvârşită în astfel de condiţii încât să constituie infracţiune, şi se sancţionează cu amendă de la 1.000 la 25.000 lei”.

7 comentarii

Ciu Huhu 16-03-2011 - 19:37

Traiasca s-nfloreasca dictatura comunista-pedelista-portocalie, URAAAA!!!!!

azi e miercuri 17-03-2011 - 00:34

Amice esti idiot.

u s 16-03-2011 - 19:40

Viermilor, de putere cand va ocupati?
Scarbele dreacu, ar trebui sa fi crapat odata cu Ceausescu.

Roland Catalin Pena 16-03-2011 - 19:59

Sobrule, iarasi ai uitat sa te calmezi??? Ce te deranjeaza aici????Nu e adevarat ca Nistorescu a folosi date personale???

digital 16-03-2011 - 20:25

pcr-ule,tu cand ati semnezi articolele pe cine santajezi??!!

u s 17-03-2011 - 00:48

Scrie si un articol despre administratoru matale de bloc, poate e interesant, cine stie, ca de satra care conduce tara nu prea te freaca grija.
In rest, bai caraghiosule, ziaristu isi face treaba de ziarist, una dintre indeletniciri e sa scormoneasca. Asumandu-si riscurile evident. Dar tu esti doar un limbist si un incompetent, nu stii asa ceva.
Ce-mi pasa mie ce face Nistorescu sau publicatia lui pe barba lui si pe banii nu stiu cui?
Pe mine ma intereseaza bai incompetentule ce face Puterea pe banii mei si cu soarta mea.
Si m-ar fi interesat si Nistorescu daca era vreun limbist al Puterii, caci atunci, dincolo de faptul ca multi limbisti basisti tot pe bani publici isi varsa excrementele, ar fi fost un instrument al Puterii impotriva cetatenilor tarii, la fel ca javrele care slujeau propaganda Ceausista.
Pe javre si limbisti se sprijina canalii ca Basescu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult