Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Craiova. De ce şi-a împuşcat Nelu Gruia soţia şi fiica

Craiova. De ce şi-a împuşcat Nelu Gruia soţia şi fiica

scris de D.P.
5 afisari

Ruxandra Gruia, tânăra împuşcată de tatăl ei, fostul poliţist Nelu Gruia, pe 13 aprilie la Craiova, a primit abia luni vestea că nu mai are niciun părinte.

Nelu Gruia si fiica sa (hi5)

Nelu Gruia si fiica sa (hi5)

Tânăra în vârstă de 24 de ani a fost operată de urgenţă în ziua tragediei şi ţinută până ieri la Terapie Intensivă, unde a fost hrănită artificial şi sedată.

Medicii au decis luni, potrivit Adevărul, ca Ruxandra Gruia poate să părăsească Terapia Intensivă şi să fie îngrijită la Secţia de Chirurgie Toracică. „Starea ei este stabilă în acest moment, însă pacienta este foarte slabită. Noi facem tot ce este posibil să o ajutăm să treacă mai uşor peste drama  suferită. Un psiholog a discutat deja cu ea şi îi este mereu alături“, a spus Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Fostul poliţist Nelu Gruia a scris în biletul de adio că soţia lui i-a făcut o mărturisire şocantă cu doar câteva zile înainte de tragedie. Ruxandra nu era fiica lui, iar acest lucru l-a determinat pe Gruia să îşi împuşte soţia şi fiica. Procurorii nu au stabilit când îi vor audia pe copiii familiei Gruia. „Săptămâna aceasta cu siguranţă se va discuta cu ei. Deocamdată au fost audiaţi doar martorii, care au sunat la poliţie şi la ambulanţă“, a spus Claudiu Dinculescu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Craiova.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult