Acasa Actualitate-InternaInvestigatii CRBL, accident rutier în apropierea Capitalei

CRBL, accident rutier în apropierea Capitalei

scris de C.F.V.
36 afisari

CRBL a fost implicat, duminică seară, într-un accident, la intersecţia Şoselei de Centură a Capitalei cu Şoseaua Ştefăneşti, autoturismul condus de el intrând în coliziune cu un altul, care a fost oprit brusc în faţa lui şi în care se afla şi o fetiţă de opt ani, care a ajuns la spital.

CRBL, accident rutier în apropierea Capitalei

CRBL, accident rutier în apropierea Capitalei

Accidentul s-a produs după ce un autoturism condus de un bărbat şi în care se mai aflau soţia acestuia şi fetiţa lor de opt ani a fost oprit brusc pentru evitarea coliziunii cu un alt autovehicul care i-a trecut razant prin faţă, la intersecţia Şoselei de Centură a Capitalei cu Şoseaua Ştefăneşti, a declarat pentru mediafax.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada.

Maşina condusă de CRBL, care venea din spatele autoturismului oprit brusc, a intrat în coliziune cu acesta din urmă. În urma impactului, copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi fost transportat la spital, alături de mama sa, în timp ce cântăreţul şi celălalt şofer sunt audiaţi la poliţie, a mai spus Burada.

Fetiţa nu era în stare gravă, iar maşinile au fost uşor avariate, a mai precizat purtătorul de cuvânt. Din primele cercetări, reiese că CRBL nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţă.

1 comentariu

IngerAlbastru 14-10-2013 - 04:18

A trebuit sa caut ce inseamna CeReBeL … al naibii de sofisticat om dar nu destul de prudent de data asta. Cea mai nenorocita forma de accident de masina cand eviti ceva si altu se opreste brusc!!! De asta exista se regula de 20 de metri parca … intre masini in timpul „navigarii” pe un drum aglomerat sa nu se intimple din astea, sa fie timp de oprit masina!!! de acum incolo o sa tina minte mai ales dupa ce va achita sumele familiei cu fetita in distress!!! si masinile reparate 🙁

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS