Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crima “Facebook” de la Deva urmată de sinucidere

Crima “Facebook” de la Deva urmată de sinucidere

scris de Matei Iliescu
16 afisari

Si-a strangulat sotia, a scris cu un marker pe picioarele femeii „Facebook”, dupa care s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc din Deva.

Potrivit sefului Serviciului Judetean de Medicina Legala Hunedoara, medicul legist Dan Marculescu, tânara în vârsta de 28 de ani, ucisa de sotul ei, a fost gasita dezbracata, iar pe picioarele acesteia barbatul a scris cu un marker „Facebook”.

Crima “Facebook” de la Deva urmată de sinucidere

Vecinii spun ca bărbatul criminal era gelos pentru ca banuia ca sotia lui avea o relatie cu un barbat pe care l-a cunoscut pe reteaua de socializare. „Necropsia tinerei va arata daca ea a fost si violata înainte de a fi omorâta„, a spus Marculescu.

„Amândoi au fost plecati în Spania unde au stat vreo cinci ani si acolo s-au nascut si cei doi copii. S-au întors din Spania si au amenajat apartamentul mamei ei ( tinerei – n.r.), unde locuiau. În februarie, ea a vrut sa divorteze din cauza scandalurilor, iar el a plecat în Suedia la munca. Au vorbit la telefon si s-au împacat si a retras actiunea de divort. Ieri dimineata ( sâmbata dimineata – n.r.) el s-a întors din Suedia si aseara i-am vazut plimbându-se de mâna prin fata blocului, iar copiii erau pe bicicleta”, spune una dintre vecine, Mihaela Rus.

La blocul în care a avut loc crima a venit si fiul cel mare al barbatului, dintr-o relatie anterioara, acesta spunând ca nu se astepta la asa ceva. „Nu ma asteptam la asa ceva. Nu te astepti de la nimeni sa faca asa ceva, daramite de la tatal meu. Se mai certau, dar toata lumea se cearta. Nu stiu cum s-a ajuns aici”, a spus tânarul în vârsta de 19 ani.

În apartamentul în care a fost gasit cadavrul femeii se aflau doi copii de trei si patru ani, baietii celor doi soti. Cei doi copii au fost încredintati rudelor pentru moment si urmeaza sa fie anuntata Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Hunedoara. Cadavrul barbatului, care a fost gasit de un trecator, a fost dus la Serviciul Judetean de Medicina Legala Hunedoara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult