Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crima de la coafor. A fost demis şeful Poliţiei Capitalei

Crima de la coafor. A fost demis şeful Poliţiei Capitalei

scris de C.P.
33 afisari

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Viorel Vasile, a fost demis din funcţie de ministrul Gabriel Berca, au declarat surse din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Crima de la coafor. A fost demis şeful Poliţiei Capitalei Vasile Viorel

Viorel Vasile a fost schimbat, miercuri, de la conducerea Poliţiei Capitalei, în urma anchetei privind atacul armat de la coaforul din Dorobanţi, în care poliţişti de la Secţia 14 sunt cercetaţi disciplinar pentru că nu ar fi soluţionat cu celeritate

plângerea făcută de soţia lui Gheorghe Vlădan.Autorul atacului armat de la un salon de cosmetică din Dorobanţi, Gheorghe Vlădan, a fost arestat preventiv, marţi seară, pe o perioadă 29 de zile, petnru omor calificat şi deosebit de grav şi de tentativă la această faptă.

Acesta a tras 11 gloanţe cu un pistol Glock de nouă milimetri cu încărcător de 19, ucigând-o pe soţia sa şi pe casiera de la coafor şi rănind alte şase persoane.

3 comentarii

. 09-03-2012 - 20:54

EU cred
CA SE VA MUSAMALIZA SI ACEST CAZ

victima 11-03-2012 - 15:06

Asa se intimpla si la sectia 7 politie CLUJ-NAPOCA,unde inspectorul OLTEAN VLAD CLAUDIU si agentul sectant MIC MARIN,il favorizeaza pe agresorul ZEIC VASILE,un fanatic religios penticostal,care isi bate nevasta si o ameninta cu moartea.
De curind a strins-o de git pima la sufocare,dar OLTEAN VLAD CLAUDIU favorizeaza agresorul si intimideaza victima.
In dosarul 11651/p/2010 nici macar nu a audiat victima.
Asta e mafia politiei,in cirdasie cu agresorii

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult