Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crima de la Mânzați! O femeie de 42 de ani a fost decapitată

Crima de la Mânzați! O femeie de 42 de ani a fost decapitată

scris de C.P.
110 Afisari

Sătenii din Mânzați au fost zguduiți de un eveniment tragic petrecut noaptea trecută. Consăteanca lor, Cristina, în vârstă de 42 de ani, a fost ucisă de un presupus iubit, în vârstă de 43 de ani, după ce plecase de acasă în urma unei altercații cu concubinul său.

Localnicii spun că femeia, care a fost lovită mortal cu toporul în cap, era vrednică dar avea un viciu care a favorizat producerea crimei, consumul de alcool. Cadavrul femeii a fost găsit în locuința iubitului, acesta urmând a fi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru audieri.

„Astăzi, 12 februarie 2024, ora 09.14, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 22 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, mama sa, femeie in vârstă de 42 de ani, este decedată la o locuință din aceeași localitate.

Cadavrul, ce prezintă leziuni la nivelul capului, a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării autopsiei medico-legale și stabilirii cauzei decesului.

Întrucât în cauză se pune în evidență suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

O persoană banuită de comiterea infracțiunii sesizate, bărbat în vârstă de 43 de ani, din Mânzați, proprietarul locuinței unde a fost găsit cadavrul femeii, se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru audieri.”, informează IPJ Vaslui.

Problema e că suspectul era atât de beat încât nu putea fi audiat. A rămas în custodia poliției și anchetatorii urmează să afle exact ce s-a întâmplat în casa bărbatului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS