Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Crima de la Metrou Dristor

UPDATE – Crima de la Metrou Dristor

scris de A.P.
127 afisari

UPDATE – Magdalena Şerban, femeia de 36 de ani care a împins o tânără pe linia de metrou în staţia Dristor I, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, însă este executorie, astfel încât Magdalena Şerban va fi dusă în arest.

Femeia a fost pusă sub acuzare de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii susţin că, marţi, în jurul orei 19,54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.

Femeia a fost implicată, cu câteva ore înainte, într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta nu a păţit nimic.

Femeia acuzată de omor şi tentativă de omor după ce a ucis o tânără pe care a împins-o în faţa metroului în staţia Dristor şi a încercat să facă acelaşi lucru cu puţin timp înainte cu o altă faţă în staţia de metrou Costin Georgian scria mesaje incoerente pe pagina sa de Facebook, în care îl acuza pe fratele ei de abuz sexual. Magdalena Şerban susţinea că a intrat în greva foamei pentru că nu i se face dreptate.

Pe pagina sa de socializare, agresoarea a postat mai multe mesaje incoerente, spunând că ar fi fost violată de fratele său când avea 5 ani. În acelaşi timp, îl acuză pe acesta, dar şi mai multe persoane că i-au distrus „reputaţia pentru serviciul de servitoare în domicilii particulare”.

Femeia susţine că a lucrat în Spania ca menajeră, însă ar fi fost abuzată de şefii ei, care nu i-au dat mâncare şi au filmat-o în intimitate.

Oamenii au reacţionat pe pagina de socializare a femeii, lăsând comentarii la postările sale în care se declară indignaţi că nimeni din lista sa de prieteni nu s-a sesizat după toate acele mesaje, ba chiar le-au apreciat prin like-uri.

„Unde era familia ei în acest timp de când au apărut mesajele astea pe Facebook până ieri, când s-a întâmplat nenorocirea? Din punctul meu de vedere, clar bolnavă este, dar familia este la fel de răspunzătoare ca şi ea care clar avea nevoie de ajutor pshihiatric. Păcat că a murit un om nevinovat”, a scris o persoană.

„Este o femeie bolnavă psihic. Probabil abuzată, aşa cum susţine, şi cu complexe care i-au obturat raţiunea. Cea mai mare parte de vină a crimei o au autorităţile, care-şi lasă bolnavii psihic liberi şi zglobii”, spune o altă persoană.

O altă femeie susţine că o cunoaşte pe Magdalena Şerban, care ar fi locuit la ea un timp, în urmă cu câţiva ani. Femeia ar fi luat-o acasă pe Magadalena Şerban, după ce a găsit-o pe stradă, înfometată şi doar cu un bagaj.

„Nu o ţinea nimeni în casă, se muta din lună în lună. Dar nu a atentat la viaţa cuiva atunci. Mergea pe la bisericile catolice din Madrid, unde îi găseau locuri de muncă, o ajutau cu haine şi mâncare cei de acolo. Toţi romanii din Coslada, Madrid o cunosc, dar nimeni nu îşi imagina că e capabilă de aşa ceva, că nu era agresivă, doar era mai în urmă cu gândirea. Locuia în Spania de aproximativ 10 ani, aşa de pe o zi pe alta, părinţii sunt despărţiti, tatăl cu probleme grave cu alcoolul, iar mama ei cu probleme psihice şi pofte carnale prea dese cu prea mulţi bărbaţi. Fratele lucrează în cadrul armatei, dar nu are nicio treabă cu restul familiei, fiind toţi duşi…”, scrie femeia.

De asemenea, tot pe Facebook, directorul liceului din Dăbuleni, pe care l-a terminat Alina Ciucu, faca care a murit, marţi, la metrou, a scris şi ea un mesaj alături de o fotografie.

Miecuri, Margareta Şerban, care a fost reţinută marţi noapte, va fi dusă la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru omor şi tentativă de omor.

Magdalena Şerban este din Craiova şi, potrivit unor surse judiciare, a fost incoerentă pe toată durata audierilor, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise.

Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie, negând.

Ea le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo.

Conform unor surse judiciare, în imaginile video cu primul incident, petrecut la staţia de metrou Costin Georgian, se poate observa că femeia a împins-o pe victimă de trei ori, nereuşind să o arunce pe şine. Victima ar fi opus rezistenţă, iar la un moment dat s-a şi luptat cu agresoarea, reuşind într-un final să fugă.

În cazul celui de-al doilea incident, de la staţia Dristor, imaginile arată că tânăra de 25 de ani a fost împinsă şi a căzut pe şine exact la momentul la care trenul a ieşit din tunel. Tânăra a reuşit să se ridice, pe şine, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul, iar victima a căzut din nou, fiind lovită de metrou. La acel moment, în staţia de metrou se aflau puţine persoane.

viewscnt

Femeia suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor, unde a împins în faţa metroului o tânără de 25 de ani, a fost reţinută de procurori. Cu câteva ore înaintea incidentului de la Dristor, femeia a împins în faţa metroului o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Acest incident a avut loc la staţia de metrou Costin Georgian.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinută de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, după ce a fost audiată timp de câteva ore la sediul Poliţiei Capitalei.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi.

Ea a fost dusă în arestul Poliţiei Capitalei.

Femeia a fost prinsă de poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti în noaptea de marţi spre miercuri şi dusă la sediul Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti.

Ea a fost identificată în baza imaginilor de pe camerele video din metrou. Poliţia a transmis apoi semnalmentele acesteia, cerând şi sprijinul populaţiei pentru găsirea ei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei, după ce femeia a fost prinsă.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou, iniţial suspectându-se că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu ea.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult