Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crima din Biserică. Criminalişti din Bucureşti merg la Focşani

Crima din Biserică. Criminalişti din Bucureşti merg la Focşani

scris de C.F.V.
4 afisari

Chestorul Petre Tobă, şeful Poliţiei Române, a dispus trimiterea la Focşani a unei echipe de ofiţeri specialişti din cadrul Serviciul Omoruri – Direcţia de Investigaţii Criminale a Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Preotul Tudor Marin a fost omorat in biserica din Focsani in care slujea

Potrivit IGPR la Focşani va merge şi şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Română însoţit de un ofiţer specialist. Criminaliştii vor acorda sprijin de specialitate atât poliţiştilor din Vrancea, pentru valorificarea urmelor ridicate de la faţa locului, dar şi procurorului criminalist care coordonează ancheta, în vederea identificării principalului suspect în cazul preotului ucis în această dimineaţă în biserica ‘Sfântul Ioan Botezătorul’ din Focşani.
Preotul paroh de la Biserica ‘Sfântul Ioan Botezătorul’, Tudor Marin, a fost înjunghiat mortal sâmbătă dimineaţă în biserica în care slujea şi a decedat ca urmare a plăgii suferite. Deşi medicii de pe ambulanţă au încercat să-i salveze viaţa preotul a murit.
‘Când am ajuns, era în stop cardio-respirator, cu o plagă tăiată în zona inimii. L-am resuscitat timp de 50 de minute, fără succes, însă’, a declarat medicul Simona Ionescu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vrancea.

Citeste si Focşani. Preot omorât în Biserică. Ce spune Oprisan

9 comentarii

ciufulici 16-06-2012 - 19:29

VINA APARTINE IN INTREGINE 110% PATRIARHIEI – Patriarhia trebuie sa asigure securitatea in locurile publice care ii apartin, este o obligatie fata de cetateni, fie ei enoriasi, fie oamenii cultului.

Problemele de securitate nu cuprind numai paza, ci si:
Incedii – vesmintele, bancile, mesele, draperiile, alte obiecte, etc, trebuie sa fie necombustibile CE sau UL
Toxicitate – alimentele folosite in cult trebuie sa ie biologice si lipsite de toxicitate (inclusiv alcool); aerul trebuie sa fie lipsit de particule cancerigene sau toxice de genul fum, parfumuri, reziduuri de ardere
Asigurare – O limita minima de 1 milion de lei pe enorias prezent.
Regulamentul institutiei trebuie afisat la usa de intrare.

Cam atat deocamdata.

digital 16-06-2012 - 19:38

ai uitat de tancuri,rachete și…scuturi!
ciufulituleeeeee!

ciufulici 16-06-2012 - 19:38

CEL MAI MARE SECRET PEDELIST – Venitul bisericilor, insusi Basescu s-a opus ca acesta sa fie facut public, iar Boc si Uderea le-au sters din baza de date.

ciufulici 16-06-2012 - 19:42

ALLO, ALLO, HUHULE !!! – Ia sa-mi zici acu repede cati popi pedelisti fara burta ai vazut!

ciufulici 16-06-2012 - 20:20

Bisericile din Romania au castigat net peste 100 de milioane de euro intr-un an

http://www.ziare.com/social/biserica/bisericile-din-romania-au-castigat-peste-100-de-milioane-de-euro-intr-un-an-1138282

ciu huhu 17-06-2012 - 06:28

Nu m-as mira ca criminalul sa fie un pedelist nebun, furios ca PDL a pierdut alegerile, furios pe criticile prea dure ale ginerelui victimei preotesti, Vasile Marica.

ciu huhu 17-06-2012 - 17:43

V. Marica e ginerele preotului omorit.

ciufulici 17-06-2012 - 18:24

cine este V. Marica? o fi dictatorul judetului?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-06-2012 - 14:06

…allamicu : Fa o traducere ca din textul adanc si profund(probabil din ..PUTZUL Gandirii tale) ,,, furios ca PDL a pierdut alegerile, furios pe criticile prea dure ale ginerelui victimei preotesti, Vasile Marica.” .noi astia nu intelegem ESSENTIALUL MESAJULUI tau ,EXTREM de valoros , dealtminteri!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult