Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crima din Dorobanţi. Poliţiştii din Capitală luaţi la puricat

Crima din Dorobanţi. Poliţiştii din Capitală luaţi la puricat

scris de Marius Bâtcă
12 afisari

Viorel Vasile, care a fost înlocuit miercuri de la conducerea Poliţiei Capitalei, şi şapte şefi din insituţie sunt cercetaţi prealabil, după ce în urma unui control făcut la sfârşitul anului trecut au fost găsite mai multe nereguli, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Christian Ciocan.

Politia Capitalei

Politia Capitalei

Ministrul Gabriel Berca a dispus, miercuri, încetarea împuternicirii în funcţia de directorul general al Poliţiei Capitalei a chestorului Viorel Vasile, informează Mediafax.

Viorel Vasile a fost schimbat de la conducerea Poliţiei Capitalei, pe fondul atacului armat de la coaforul din Dorobanţi, în care poliţişti de la Secţia 14 sunt cercetaţi disciplinar pentru că nu ar fi soluţionat cu celeritate plângerea făcută de soţia atacatorului Gheorghe Vlădan.

Patru ofiţeri ai Secţiei 14 Bucureşti, cercetaţi prealabil

Şeful Poliţiei Române, Chestorul Liviu Popa, a declarat miercuri că s-a dispus cercetarea prealabilă a patru ofiţeri ai Secţiei 14 Bucureşti, ca urmare a atacului armat care l-a avut ca autor pe agentul Gheorghe Vlădan, reclamat de mai multe ori la această secţie, informează Mediafax. Popa a declarat că la Secţia 14 Poliţie au fost depuse 14 plângeri împotriva lui Gheorghe Vlădan de către vecini şi cunoştinţe.

“Împotriva criminalului au fost depuse 14 plângeri. În 11 s-au dispus soluţii propuse Parchetului competent. Alte trei sunt în curs de soluţionare. Una a fost depusă de soţie, Florina Vlădan”, a afirmat Popa.

Surse judiciare au declarat că poliţişti ai Secţiei 14 Bucureşti sunt cercetaţi disciplinar în urma atacului armat din Dorobanţi, întrucât Florina Vlădan a făcut plângere împotriva soţului său, precizând că acesta deţine armă de foc, însă nu s-a urgentat soluţionarea reclamaţiei. Florina Vlădan l-a reclamat, pe 1 martie, pe soţul său la Secţia 14 Poliţie, pentru comportament agresiv.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult