Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crimă la Iaşi cu victimă din clanul Cordunenilor

Crimă la Iaşi cu victimă din clanul Cordunenilor

scris de A.B.
11 afisari

Fratele vitreg al unui lider al clanului de interlopi Corduneanu, Constantin Hotin, a fost înjunghiat mortal, duminică seara, în timp ce încerca să îşi vadă fiica în vârstă de patru ani.

Foto Agerpres

Potrivit agentului Alina Vezeteu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, citat de Agerpres, incidentul s-a produs în zona Releului Bucium, unde Constantin Hotin a mers cu un taxi să îşi vadă fiica ce se afla la grătar cu rudele fostei soţii. La scurt timp, a izbucnit un conflict spontan intra-familial, moment în care tatăl fetei a fost înjunghiat în torace, cu propriul cuţit, de un unchi al fostei soţii. Plin de sânge, Constantin Hotin a urcat în taxi şi a cerut să fie dus la spital.

Din cauza gravităţii leziunii, el a murit în drum spre unitatea spitalicească. Agresorul a fugit la scurt timp de la incident, fiind dat în urmărire de către autorităţi. ”Poliţiştii, sub supravegherea directă a procurorului criminalist, efectuează cercetări pentru depistarea suspectului”, a explicat agentul Alina Vezeteu. Constantin Hotin este fiul concubinului mamei Cordunenilor, un clan de interlopi cunoscut în Iaşi, dar şi în Franţa, Italia şi Germania.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS