Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crimă la Piatra Neamț. Şi-a împușcat soacra

Crimă la Piatra Neamț. Şi-a împușcat soacra

scris de M.I.
10 afisari

Radu Constantinescu (35 de ani) și-a împușcat cu carabina de vânătoare, vineri seara, soacra, pe Emilia Mitrea de 46 de ani, chiar la ieșirea din scara blocului, din Piatra Neamţ, în care locuia aceasta.

radu_constantinescu_retinut_pentru omor

Radu Constantinescu şi fosta soţie (foto: Adevarul.ro)

Vecinii, care au auzit zgomotul împușcăturii, spun că bărbatul a descărcat arma în pieptul femeii după care a intrat în mașina parcată la câțiva metri distanță și a mai tras două focuri care au lăsat urme în portieră și în plafonul jeep-ului.

Primele cercetări indică faptul că mobilul crimei este o stare conflictuală a ginerelui care era în proces de divorț cu fata victimei. Radu Constantinescu este cercetat pentru omor, fiind reţinut pentru 24 de ore.

„Am fost sesizați de incident în jurul orei 21.23 chiar de către bărbatul respectiv. La fața locului, un coleg l-a găsit în mașină pe cel care a sunat la 112. Acesta i-a predat o carabină de vânătoare Baikal de calibrul 5,6 mm și cheile mașinii”, a spus Dumitru Crăescu, șeful Poliției Locale.

Din primele declarații făcute de rudele victimei reiese că gestul ginerelui are legătură directă cu tensiunile existente în familie, transmite Adevărul.

1 comentariu

TOM Cc 18-06-2011 - 13:56

Cam multe crime in oraselul lui Pinalti !! Ceva putred pe acolo .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult