Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crimă oribilă în Capitală. Un bătrân de 72 de ani a omorât o femeie cu drujba

Crimă oribilă în Capitală. Un bătrân de 72 de ani a omorât o femeie cu drujba

scris de D.P.
306 Afisari

O femeie a fost ucisă cu bestialitate, joi dimineață, de un dezvoltator imobiliar din Sectorul 3, care a atacat-o cu o drujbă. Agresorul vroia să pedepsească victima după ce s-a convins că aceasta, care era vânzătoare, fura din gestiunea magazinului patronat de fiica lui.

Un bătrân în vârstă de 72 de ani a venit, joi, în jurul orei 10.15, la sediul Secției 12 și a povestit că a omorât o femeie, cu o oră în urmă.

Calm, oarecum convins că a făcut dreptate, acesta le-a spus polițiștilor o poveste ruptă din cele mai sângeroase filme de groază. Potrivit unor surse judiciare, Paul Bușe a explicat că este un om de afaceri care a dezvoltat, în Sectorul 3, complexul rezidențial „Postăvarul”.

În cadrul complexului, fiica sa, Clementina Laura Bușe, deține un magazin și existau suspiciuni legate de faptul că vânzătoarea, Ioana Beatrice Ghibirdic, ar fura din gestiune. În acest context, joi dimineață, după ce, inițial, avuseseră loc  mai multe discuții pe această temă, Paul Bușe a decis că vânzătoarea trebuie pedepsită exemplar. Ca urmare, dezvoltatorul și-a luat drujba și a mers la magazin, hotărât s-o taie în bucăți.

Acesta a intrat în magazin cu fierăstrăul cu lanț, însă, în mod neașteptat, drujba nu a pornit, în ciuda încercărilor sale repetate. Nervos, bătrânul ar fi apucat atunci ferăstrăul de lamă și ar fi lovit victima cu mânerul, în mod repetat.

A sfârtecat-o cu două cuțite

După ce Ioana Beatrice Ghibirdic s-a prăbuși la pământ, Bușe ar fi încercat pentru ultima dată să pornească motorul drujbei, după care, furios, a omorât-o cu două cuțite, pe care le-a folosit pe rând, ca să sfârtece trupul femeii.

Ulterior, s-a predat la Poliție.

Dosarul a fost preluat de ofițerii Serviciului Omoruri și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

1 comentariu

Ed 07-12-2023 - 18:11

Nenorocitul ăsta ar trebui spânzurat, așa că să se facă dreptate așa cum voia!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult