Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crimă oribilă. O femeie a fost stropită cu benzină, după care i s-a dat foc

Crimă oribilă. O femeie a fost stropită cu benzină, după care i s-a dat foc

scris de C.S.
597 Afisari

Scene de groază, în această dimineață, în scara unui bloc din București, după ce o femeie a fost stropită cu benzină și i s-a dat foc. Chemați la fața locului, polițiștii au stins flăcările cu extinctoarele din dotare, însă medicii SMURD veniți în ajutor nu au mai putut decât să constate decesul. Scena de groază a avut loc pe strada Nicolae Oncescu din Capitală. 

O femeie a fost stropită cu benzină în scara unui bloc din Sectorul 6 și i s-a dat foc. Incidentul a fost sesizat prin 112 la secția 20 de Poliție.
„La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor”, transmite DGPMB.

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.
În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Victima depusese cel puțin o plângere la Secția 20 de Poliție, reclamând că agresorul, care era chiar vecinul său de bloc, o hărțuiește, scrie antena3.ro.

Plângerea a fost înregistrată ca petiție, însă bărbatul nu a fost audiat până luni, 6 noiembrie, de către polițiști în legătură cu cele reclamate de femeie.

Agresorul urma să meargă la poliție să dea declarații, însă, în momentul în care s-a întâlnit pe scara blocului cu vecina sa, și-a amintit că aceasta a făcut plângere, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Criminalul a fugit, însă polițiștii au reușit să îl prindă.

Acesta era un nepot al femeii.

 

1 comentariu

Zen 06-11-2023 - 21:01

Poliție de cacao!!!! Polițiștii spurcați ca în toată Colonia educată.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS