Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crimă sinistră. Omorâtă la nouă ani cu mâinile legate

Crimă sinistră. Omorâtă la nouă ani cu mâinile legate

scris de A.P.
4 afisari

O fetiţă de nouă ani a fost găsită moartă cu mâinile legate.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna suceveană Volovăţ, a fost reţinut, vineri searã. El este cercetat pentru uciderea fetei în vârstă de nouă ani, din comună. Potrivit comisarului şef Cristian Papuc, din cadrul IPJ Suceava, vineri seară, la ora 19.00, prin Serviciul unic de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia unei fete în vârstă de nouă ani, din comuna Volovăţ.

El a arătat, potrivit Mediafax, că, imediat au fost dispuse măsuri de cercetare şi că bicicleta fetei a fost găsită în dreptul unei gospodării, iar apoi, într-o magazie a fost găsit şi cadavrul fetei. Fetiţa găsită moartă era legată la mâni şi fusese lovită la cap. Suspectul de uciderea fetei este un tânăr, Ionel D. (21 ani), care lucrează ca zilier în respectiva gospodărie.

Tânărul a fost reţinut şi dus la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi. Parchetul Tribunalului Suceava a preluat cercetările pentru omor. În urma necropsiei va fi stabilită cauza morţii fetei şi dacă aceasta a fost abuzată sexual.

6 comentarii

tomi 02-10-2011 - 00:16

Violenta ia forme paranoice.Motivele par a fi reducerea aproape de zero
a educatiei in scoli,desfiintarea disciplinei,in sensul aplicarii democratiei
prost interpretate. Apropo BULA nu ai trecut cumva prin Volovăţ unul ca tine
ar fi demn de fapte de acest gen.
tomi

BULA 02-10-2011 - 08:21

De vina sunt americanii, care le dau copiilor jocuri cu violenta extrema, adevarate droguri care dau dependenta. Esti multumit de raspuns ? Tu cate ore te joci pe zi, retardatule ?

tomi 03-10-2011 - 01:23

Bula aici sint de acord cu tine,in special la categoria cultura am
convingerea ca tu cu ma-ta,ta-tu si cei zece frati denaturati ai tai
nu ajungeti la anii mei de studii. Mars BULA iar nu ti-ai luat pilulele.
tomi

BULA 03-10-2011 - 07:49

Ai studiat mult la MOSSAD, cum sa omori oameni nevinovati.

ParpangheluElE: To.mitza 03-10-2011 - 11:41

BP-ulache s-a exclus din specia umana, este un defect genetic grav ,care mai circula temporar! Da tu un search la mooshe Gogalu si vezi de mdd recte mdl si yacoov. Scena este demna de un scenariu de ospiciu, si totusi este acceptat peacilea sa mai verse din veninul si idiotenia congenitala!

BULA 03-10-2011 - 12:53

Ma ovreiule, de ce ti-ai pus nume tiganesc ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult