Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Crimă urmată de sinucidere, în judeţul Mureş

Crimă urmată de sinucidere, în judeţul Mureş

scris de A.P.
213 Afisari

Poliţiştii şi procurrii din judeţul Mureş au demarat o anchetă, în urma unei crime urmate de o sinucidere. Într-o gospodărie din localitatea Valea au fost găsite două cadavre.

”La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, prin intermediul unui apel 112 s-a sesizat faptul că, la un imobil din comuna Vărgata, localitatea Valea, ar fi avut loc un omor urmat de un act de suicid. La locaţia indicată în apel poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unei femei de 35 de ani şi al unui bărbat de 32 de ani, prezentând mai multe urme de plăgi produse cu un posibil obiect tăietor-înţepător la nivelul gâtului”, a transmis, luni, IPJ Mureş.

Sursa citată a precizat că personalul echipajului medical ajuns, de asemenea, la faţa locului a constatat decesul celor două persoane.

”Faţă de cele constatate, în cauză s-a constituit o echipă operativă, formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, poliţişti specializaţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, care au desfăşurat activităţile specifice de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt şi succesiunea producerii evenimentului”, a mai precizat sursa citată.

Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor de deces.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş.

Potrivit presei locale, cei doi locuiau împreună de aproximativ cinci ani, iar după ce şi-a înjunghiat iubita bărbatu şi-ar fi sunat tatăl pentru a-i spune ce a făcut şi a-l anunţa că se va sinucide.

Din primele date, se pare că gelozia a dus la comiterea faptei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS