Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Criminalul Meszaros Zsombor, care a evadat în București, a fost prins

Criminalul Meszaros Zsombor, care a evadat în București, a fost prins

scris de Z.V.
241 Afisari

Temutul criminal Meszaros Zsombor, care a reușit să fugă dintr-o dubă aflată în fața unei clinici medicale din sectorul 2 al Capitalei, a fost prins.

Individul, care a evadat marți, în jurul orei 15:00, a fost capturat, miercuri, în Oradea, județul Bihor.

„La data 10 aprilie a.c., în jurul orei 04.50, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, județul Bihor, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului Rutier Oradea din cadrul Poliției Municipiului Oradea, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat de 33 de ani, din județul Satu Mare, urmărit național”, a transmis IPJ Bihor.

La depistarea criminalului și-a adus aportul un cetățean, „care l-a recunoscut pe individ după semnalmentele prezentate în mass-media și a apelat S.N.U.A.U. 112, oferind indicii utile, care au fost exploatate cu eficiență de polițiștii din Bihor, bărbatul fiind identificat și prins la scurt timp”, a precizat sursa citată.

Poliția din Bihor îi mulțumește pe această cale cetățeanului, pentru spiritul civic demonstrat.

1 comentariu

Andrei Valentin 10-04-2024 - 10:17

Impresionant efortul poliției din Bihor și contribuția cetățeanului care a recunoscut evadatul. Acest caz subliniază importanța colaborării dintre autorități și comunitate pentru siguranța publică.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult