Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cu toporişca in benzinărie

Cu toporişca in benzinărie

scris de Ziua Veche
2 afisari

Atac cu toporulUn vânzător dintr-o benzinărie din localitatea mureşeană Bălăuşeri a fost atacat cu toporul, în noaptea de joi spre vineri, de un tânăr care a încercat să ia banii din casa de marcat, victima ajungând la SMURD cu traumatism cranio-cerebral.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Livia Popa, a declarat vineri pentru Mediafax că agresorul, un tânăr de 18 ani, l-a atacat pe vânzătorul de la benzinărie în cursul nopţii, cu un topor, dându-i trei lovituri la cap şi încercând să ia banii din casa de marcat.

„Agresorul, un tânăr de 18 ani, a oprit la benzinărie cu un autoturism cu numere străine. L-a atacat pe vânzător cu toporul, dându-i trei lovituri în zona capului şi încercând să ia banii din casa de marcat, după care a fugit. Victima a ajuns la SMURD, cu traumatism cranio-cerebral. Agresorul, după atacul asupra vânzătorului, un bărbat de 33 de ani din Bălăuşeri, a fugit, s-a dus pe un câmp, în apropierea unei linii ferate şi a schimbat numerele maşinii, dar a fost prins la scurt timp”, a spus Popa.

Potrivit unor surse medicale, în cursul nopţii victima a fost stabilizată.

 

 

0 comentariu

roxana 27-05-2010 - 17:43

imi plac picturile lui Andreescu . nu sunt critic de arta . e doar o parere personala .

roxana 27-05-2010 - 17:56

eu sunt nebuna dupa penśula lui cristinel care imi satisface „dorul” de arta. ahhhh

roxana 27-05-2010 - 18:17

comentariul din 27-05-2010 20:56 nu-mi apartine . din respect fata de aceasta publicatie si fata de autorul acestor articole ,sunt nevoita sa fac aceasta precizare .

roxana 27-05-2010 - 18:41

tu esti singura roxana de pe aceasta planeta? sunt geloasa foc pe tine ca vrei sa mi-l ffffffff…uuuuuu…ri pe cristinel

FORESKIN 29-05-2010 - 21:08

He..he.. he…. !!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult