Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Culmea! Ilie Năstase dat pe mâna DNA de Federaţia de Tenis

Culmea! Ilie Năstase dat pe mâna DNA de Federaţia de Tenis

scris de Șt. C
6 afisari

Federaţia Română de Tenis a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), deoarece suspectează o serie de nereguli financiare comise în perioada 2001-2008, când federaţia era condusă de Ilie Năstase.

ilie-nastase-dna

Ilie Năstase dat pe mâna DNA de Federaţia de Tenis

”În urma verificărilor efectuate asupra actelor contabile din perioada 2001-2008, Federaţia Română de Tenis a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare. În acest sens, astăzi 01.02.2012, Federaţia Română de Tenis a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie”, se arată în comunicatul FRT. Ilie Năstase, care a demisionat în februarie 2008 după ce a condus aproape 11 ani Federaţia Română de Tenis, a dezminţit că ar exista nereguli financiare comise pe durata mandatelor sale şi susţine că acuzele conducerii de acum fac parte din campania de denigrare promovată de Ruxandra Dragomir, actualul preşedinte.
Aflat la Paris în aceste zile, marele campion român a afirmat că o va da în judecată pe Ruxandra Dragomir, deoarece nu au existat nereguli financiare pe durata mandatelor sale în fruntea federaţiei de tenis: ”Nu comentez prostiile unor oameni. Acum sunt la Paris, nu ştiu nimic şi nu mă interesează. O s-o dau în judecată pentru că îmi strică renumele. Cum poate să mă dea la DNA fără nişte probe, nu înţeleg. Dacă erau nişte motive, puteam da un răspuns, dar aşa nu. Mai bine să fie ea întrebată ce a făcut cu banii la organizarea meciului cu Cehia de Cupa Davis. De ce s-a organizat la terenurile de antrenament şi nu la arena Progresul?”.
Ilie Năstase a adăugat că este dispus oricând să vină la DNA, dacă va fi solicitat. ”Dacă mă cheamă DNA-ul, iau un avion privat şi vin imediat, dar nu m-a chemat nimeni până acum”, a precizat Năstase, adăugând ironic că poate să i se trimită plângere şi ”la DNA-ul din Franţa, când sunt acolo”.

3 comentarii

descultul 02-02-2012 - 03:35

Securistul Tiriac se incalzesle oare?

Romeo2110 02-02-2012 - 07:27

Imposibil sa faca puscarie.
El se supune tribunalelor masonice, putand fi chiar condamnat la moarte.
Dar nu pentru coruptie ci pentru ca sa zicem s-ar opune ‘privatizarii hidrocentralelor’.

vic 02-02-2012 - 14:37

ci oara borita a pus botu la furaciuni cu ji danu’ tiriac ,.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult