Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cultura de canabis intr-o garsoniera din Constanta (VIDEO)

Cultura de canabis intr-o garsoniera din Constanta (VIDEO)

scris de Doru Dragomir
3 afisari

Doi constanteni s-au ales cu dosare penale pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri, fapte pedepsita cu inchisoarea de la 3 la 15 ani, dupa ce au fost prinsi ca incercau sa vanda canabis portionat.

Ulterior s-a descoperit ca unul dintre ei era chiar cultivatorul „ierbii”. Primul dintre tineri, Adrian M. de 22 de ani, din Constanta a fost prins in flagrant de catre politistii Serviciului Antidrog Constanta avand asupra lui 5 grame de canabis portionat, pe care intentiona sa-l vanda doritorilor. In urma cercetarilor, dupa numai o jumatate de ora politistii au ajuns si la persoana de la care tanarul se aproviziona; astfel a fost prins un barbat de 28 de ani, din Constanta, Alexandru D. care avea, de asemenea, 5 grame de canabis portionat asupra lui.   Anchetatorii au aflat destul de repede ca Alexandru D. si-a transformat garsoniera in cultura de canabis. In urma perchezitiei efectuate la domiciliul acestuia, politistii au descoperit 9 ghivece, in care se aflau 14 plante de canabis mature, de aproximativ 1-1,5 m inaltime, ce aveau asigurate conditiile de crestere  prin dispozitive de irigare, iluminare artificiala si control al temperaturii.

Pe numele celor 2 suspecti, politistii B.C.C.O. Constanta si procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanta au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri, iar canabisul descoperit, 600 de grame, evaluat la 30.000 de lei, a fost ridicat în vederea confiscarii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult