Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cum a fost ucisă prezentatatorea Lara Şaban

Cum a fost ucisă prezentatatorea Lara Şaban

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Din primele cercetări ale procurorilor reiese că tânăra Lara Şaban a fost ucisă de către fratele ei prin lovirea cu un obiect contondent, cel mai probabil un ciocan.

Lara Saban a fost ucisa cu lovituri de ciocan in cap si aruncata ambalata in saci de plastic la marginea unei paduri (foto:rtv.net)

Lara Şaban, dată dispărută în data de 3 mai, a fost găsită marţi, 29 mai, lângă Năvodari, ambalată în saci. Potrivit rtv.net, procurorul de caz a anunţat că din primele cercetări reiese că trupul neînsufleţit al acesteia descoperit în saci de plastic lipiţi cu bandă adezivă a fost aruncat în pădure, după ce aceasta a fost omorâtă de fratele ei cel mai probabil printr-o lovitură în cap cu un ciocan sau alt obiect contondent.

Constănţeanca Lara Şaban a fost ucisă în data de 3 mai, de fratele ei şi un complice al acestuia pentru a îi lua 80.000 de euro, cei doi urmând să fie audiaţi marţi de un judecător, care va decide asupra propunerii Parchetului de arestare a lor pentru asasinat, informează Ministerul Public. Femeia a fost răpită şi dusă într-un apartament de care avea grijă George Davidescu, unde au fost găsite pete de sânge, ulterior corpul tinerei fiind aruncat şi lăsat pradă animalelor pe un câmp la marginea oraşului Năvodari.

Relaţia dintre Lara Şaban şi fratele ei, care a ucis-o nu putea fi caracterizată ca fiind tensionată, cât mai rece decât o relaţie obişnuită frate-soră. În schimb din cercetări reiese că ar fi existat tensiuni între victimă şi mama acesteia. Conform unei declaraţii a unei prietene de-a Larei, care a însoţit-o din Turcia în România, tânăra de 27 de ani din Constanţa căsătorită cu un candidat la primăria din Instanbul, se temea de eventuale discuţii contradictorii cu membrii familiei sale din România, îndeosebi cu mama sa.

În data de 1 mai, între Lara şi mama sa ar fi izbucnit o ceartă, iar situaţia tensionată ar fi determinat-o pe Lara Şaban să-i ceară mamei sale să părăsească vila în care locuiau împreună în municipiul Constanţa şi să se mute într-un apartament care aparţine tot tinerei. Cearta ar fi  izbucnit tocmai din cauza scopului principal al vizitei Larei în România, care era acela de a achiziţiona un apartament de locuit pentru mama sa.

1 comentariu

Hiller 29-05-2012 - 18:09

Focul Gheenei asteapta „clienti” de genul mamei idioate,fratelui asasin etc !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult