Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cum a intrat Dinescu cu maşina în pom

Cum a intrat Dinescu cu maşina în pom

scris de A.B.
13 afisari

Poetul Mircea Dinescu a fost implicat miercuri într-un accident rutier pe DN 6, eveniment în urma căruia a suferit traumatisme uşoare şi a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal.

foto: Agerpres

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, comisarul-şef Claudia Radu, a declarat, pentru Agerpres, că accidentul s-a produs pe DN 6, pe raza comunei Drăghiceni, în afara localităţii.

Potrivit Claudiei Radu, maşina condusă de Mircea Dinescu, un BMW, a derapat de pe şosea din cauză că a făcut o pană la unul din cauciucuri şi apoi s-a izbit de un pom de pe marginea străzii.

Reprezentantul IPJ a afirmat că Mircea Dinescu nu circula cu viteză excesivă.

Mircea Dinescu a fost transportat imediat la Spitalul Caracal, unde a rămas pentru investigaţii.

„Viaţa poetului Mircea Dinescu nu este în pericol. El se afla singur în maşină în momentul producerii accidentului. I-au fost acordate îngrijiri medicale şi în continuare i se fac investigaţii medicale. Este vorba de răni uşoare”, a spus directorul Spitalului Caracal, Octavian Popescu.

5 comentarii

un roman din OLTENITA 30-06-2011 - 03:03

era beatDINESCU,cum beat a trait toata viata.

Ba Dinescule, fa-te ca esti treaz 30-06-2011 - 10:21

Nu cumva la Caracal s-a rasturnat carul cu prosti? La caracel s-a rasturnat si dinescu cu bmwtroleul lui. Erai beat, mon cher, erai beat!

cara.caleanul 30-06-2011 - 13:47

era beat turta,un betiv or.dinar ca si tanase care a dat chix cu conducerea asa zis tv.gen bbs.niste latratori

Parpanghel ..Locul predestinat carelor cu ... 30-06-2011 - 14:17

Caracalul este vestit din vremuri imemoriabile. Si nici cum este poetul-mosier acest impostor emanat in cel mai josnic mod, in 89 cand credeam ca se ivesc zorii noi dupa degringolada erei pingelica ! Penibil din prima aparitie pe ecranulTVR, acum este intradevar cunoscut ca Poetul Portofel Impostor! Tupeist pina la nori, da cu gipanu’n pom acest lumpenproletar care a umplut pestele cu iepuri cu miei si cu ce-i mai puie mintea bolnava!

Ciu Huhu 30-06-2011 - 14:50

Bai astia ce ati postat acilea sinteti patrru (EDITAT) pedelisti-basisti-portocalii, ptiu (EDITAT)!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS