Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Cum a murit Laura Roșca- DJ Lalla

UPDATE – Cum a murit Laura Roșca- DJ Lalla

scris de C.P.
371 Afisari

Tânără, frumoasă, postând filmări care dovedeau o viață de lux și de vis, Laura Roșca alias DJ Lalla (34 ani), și-a găsit sfârșitul în zona de cluburi a stațiunii Mamaia în circumstanțe încă inexplicabile.

Cei care au cunoscut-o pe DJ Lalla sunt în stare de șoc. Era prezentă și mixa în majoritatea cluburilor celebre din Capitală, lucra la un post de radio, însă se pare că în viață personală lucrurile nu erau chiar roz.

Apropiații povestesc că timp de câțiva ani a avut o relație cu un cunoscut prezentator de televiziune consacrat la Prima TV, de care s-ar fi despărțit pentru că era gelos.

UPDATE –  Cauza morţii tinerei este înecul, iar în plămânii acesteia s-a găsit apă și nisip. Anchetatorii vor analiza circumstanțele în care ea a ajuns în apă, dacă era singură sau dacă era însoțită.  

Bărbatul la care stătea DJ Lalla este audiat la sediul poliției din Mamaia pentru a două oară. Îl cunoscuse pe TikTok. Laura Roșca a ajuns la el marți seară și i-a spus că s-a certat cu prietenul ei și că ar vrea să rămână câteva zile la el, a declarat acesta polițiștilor. Ieri, DJ Lalla a spus că vrea să meargă pe plajă să se plimbe și să vadă răsăritul.

În ultimele luni nu se afișa cu niciun bărbat, însă nu a împărtășit nicio informație despre vreo relație celor peste 20.000 de urmăritori pe care îi avea pe paginile sale de socializare. Totuși, în ultimele ei mesaje părea că avea ceva să îi reproșeze unui partener misterios, pe care îl ținea secret, și căruia i-a transmis: „Eu eram premiul tău”.

Tot apropiații spun că frumoasa DJ Lalla ar fi fost internată o perioadă, cred ei, pentru depresie. De altfel, cu o zi înainte ca valurile Marii Negre să îi aducă trupul fără viață la mal, în zona de cluburi a stațiunii Mamaia, Laura Roșca a postat un videoclip cu hashtag-urile „f..t depresia“ şi „o să fie mai bine“ și în care părea să se străduiască să zâmbească.

Poliția din Constanța ține la secret informațiile despre moartea artistei. S-au rezumat la a comunica că „se fac cercetări”, fără a specifica dacă este un caz de moarte suspectă, dacă se fac cercetări pentru ucidere din culpă sau dacă au bănuieli că cineva ar fi suprimat-o. De asemenea, nu au comunicat dacă DJ Lalla a fost cazată în stațiunea Mamaia, dacă a participat la vreun eveniment, dacă i-au găsit bunurile personale sau dacă măcar se străduiesc să audieze pe cineva pentru a elucida acest caz care i-a șocat familia, fanii și colegii.

DJ Lalla a fost găsită de o femeie care se plimbă pe malul mării joi dimineață, 28 septembre 2023. „Am crezut că este un manechin”, avea să declare femeia, marcată, care a realizat că este vorba despre o ființa umană abia când s-a apropiat, din curiozitate. „Era jumătate în apă, jumătate pe nisip, sumar îmbrăcată“, au afirmat și salvamarii care au suspectat că aceasta s-ar fi înecat, deși nu purta costum de baie, doar lenjeria și un tricou imprimat cu sigla unei faimoase firme de cafea.

DJ Lalla, spun surse din anchetă, a fost identificată inițial după tatuaje și după brățări. Părinții ei trăiesc în Turda, județul Cluj, au primit funesta veste prin telefon, iar mama ei vine vineri, 29 septembrie 2023, la Constanța pentru a-și lua fiica acasă.

Abia după autopsie, medicii legiști vor stabili exact cum a ajuns tânăra talentată, frumoasă și admirată de atâția oameni să sfârșească singură pe plajă din stațiunea Mamaia.

Vestea a venit că un șoc în lumea artistică. Chiar dacă vorbea de tristețe, de noi începuturi și de dorința de a fi fericită, DJ Lalla nu era singură pe lume. Sute de mesaje demonstrează postum acest lucru.

Trupul fetei a fost preluat de familie, înmormântarea urmând să aibă loc la Turda.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS