Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cum a murit un ofiţer SRI pe DN 2

Cum a murit un ofiţer SRI pe DN 2

scris de C.F.V.
5 afisari

Un ofiţer SRI a murit, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier produs pe DN 2 între la ieşirea din Constanţa spre localitatea Ovidiu.

foto ziuadeconstanta.ro

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, accidentul s-a produs în jurul orei 8.10, la ieşirea din Constanţa către localitatea Ovidiu, după ce un bărbat care circula dinspre Constanţa a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit un alt autoturism.

În urma impactului, maşina care a intrat pe contrasens s-a răsturnat în afara şoselei, iar şoferul şi-a pierdut viaţa.

Alte două persoane din celălalt autoturism – soţ şi soţie, în vârstă de 56 şi 52 de ani – au fost rănite uşor şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Constanţa, fără a fi necesară internarea lor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa a precizat că şoferul care a provocat accidentul, intrând cu maşina pe contrasens, era singur în autoturism. Reprezentanţii Poliţiei Rutiere Constanţa nu exclud ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan pentru că la locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare.

Şoferul care a murit în urma accidentului era ofiţer SRI. Conform purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Sava, bărbatul care a decedat avea 40 de ani, era în timpul liber şi se afla la volanul maşinii personale.

2 comentarii

urbos 03-08-2013 - 18:51

Asculta convorbiri in timp ce conducea.

pathfinder 05-08-2013 - 11:20

DN2 e de fapt E85, ala de la Siret – Bucuresti – Giurgiu.
DN2a (aka E60) e ala de la Urzieni la Constanta.

N-asa nea C.F.V. ?
Geografia bat-o vina…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult