Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cum arată bomba de la Piatra Neamţ FOTO

Cum arată bomba de la Piatra Neamţ FOTO

scris de L.M.
12 afisari

Au apărut deja imagini cu bomba de Piatra Neamţ: Câteva fotografii, din momentul în care aceasta era analizată de geniştii de la SRI.

Cum arată bomba de la Piatra Neamţ

Vezi cum arată bomba de la Piatra Neamţ FOTO

Potrivit Digi24, care le-a publicat în exclusivitate, acestea sunt primele imagini cu bomba amplasată sub maşina interlopului Bogdan Mararu, la Piatra Neamţ. SRI a găsit sub maşina de la Piatra Neamţ „un kilogram de explozibil plastic de provenienţă străină”. „Explozibilul a fost desprins de sub maşină de specialiştii pirotehnişti ai Brigăzii Antitero a SRI„, a declarat Sorin Sava, de la SRI. La această oră mai multe persoane sunt interogate de DIICOT, printe aceştea şi interlopul Păduraru, care a incendiat în trecut hotelul lui Mararu.

Bomba Piatra Neamt Mararu

Cum arată bomba de la Piatra Neamţ (foto: digi24.ro)

Familia Mararu – implicată în afaceri cu monede de aur vechi, cu maşini furate, camătă – a fost de-a lungul vremii ţinta mai multor atacuri mafiote. Fraţii Mararu chiar au fost ţinta unui asasinat la comandă, în noiembrie 2010, în urma căruia Gheorghe a fost împuşcat mortal, iar Bogdan rănit, scrie antena3.ro.

Bomba Mararu Piatra Neamt

foto: digi24.ro

Maşinile celor doi fraţi au fost incendiate între 2006 şi 2008, autorii fiind persoane din anturajul lui Puiu Mironescu, pus sub acuzare, de altfel, pentru instigare la uciderea din 14 noiembrie 2010 a lui Gheorghe Mararu, împuşcat într-o cafenea din Piatra Neamţ.

Acţiunea de dezamorsare a bombei artizanale plasate pe maşina interlopului Bogdan Mararu, la Piatra Neamţ, s-a încheiat,în jurul prânzului, încărcătura explozivă fiind desprinsă de pirotehnişti de pe autovehicul.

Dispozitivul artizanal plasat sub maşina lui Bogdan Mararu, la Piatra Neamţ, ar conţine aproximativ un kilogram de substanţă explozivă, probabil C4, iar detonarea ar fi urmat să fie realizată mecanic, şase persoane fiind audiate în acest caz, potrivit DIICOT.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult