Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cum isi parcheaza Vanghelie Mertanu’

Cum isi parcheaza Vanghelie Mertanu’

scris de Ziua Veche
38 afisari

.

Evident ilegal. Si asta se vede in imaginile de mai jos. Simbolul clasei oropsite, baiatul cu putina scoala si cu mai putine idei despre gramatica, inventatorul magazinelor pentru saraci, apostolul micului de 1 mai circula nu cu tramvaiul, nici cu Loganul, ci de-a dreptul cu Mertanu’. Si nu orice fel de masina germana, ci una care cost, cu optionale, undeva pe la 120.000 de euro.

 

Asta in pensii, cum ii place lui Marean sa faca comparatii, vine cam vreo o mie de astfel de plati bugetare. Mercedesul este un S500 4 matic, adica cutie automata, tractiune integrala, culoare neagra, motor care consuma la suta de kilometri cat intretinerea unui fanatic PSD. Asta insa nu e o stire. Mertanu lui Vanghelie numarul B-98-DMV a mai aparut in presa. Ce nu se stie este cum isi parcheaza Marian limuzina atunci cand vine la munca. Adica la Primaria Sectorului 5.

L-am prins, fara sa-l pandesc, in doua zile diferite. Desi alveolele special amenajate pentru parcare in fata Primariei de pe Bulevardul Regina Maria erau goale, masina lui Vanghelie a fost parcata in acelasi loc, adica pe troturar si pe pista de biciclisti. Loc dedicat in exclusivitate pietonilor sau bicilistilor, dupa cum arata indicatoarele rutiere amplasate de exemplu la intersectia bulevardului cu strada Academiei. Nu cred ca pe adresa lui Daniel Marian Vanghelie sa fi sosit vreo amenda de la Politia Rutierea pentru incalcarea regulilor de circulatie, cum nici nu pot sa banuiesc ca firma care se ocupa cu ridicarea masinilor parchete ilegal in Sectorul 5 s-o fi gandit vreodata sa-i deranjeze Mertanu’ primarului „care este”.

Nu sustin ca e singura persoana care parcheaza aiurea in Bucuresti. Ci ca Vanghelie este un simbol la nesimtirii care inghite Romania: politican putred de bogat care plange de grija saracilor, cu dosare penale, lipsa de obraz si carcter, evident, de Ferentari.

 

 

0 comentariu

alamar 19-05-2010 - 19:16

Articol bun…

Asta da, Realitate…daca n-am invatat absolut niumic altceva de la legiunile romane, este clar ca : ubi bene , ibi patria, l-am invatat…sau nu este decat: Natura Umana?.. spiritul de supravietuire si instinctul individualistic de a te prezerva tu si progenitura ta?…

Globalismul asta bata-l vina…cateodata este folositor…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS