Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cum l-au abuzat polițiștii pe bărbatul reținut eronat în cazul uciderii lui Adrian Kreiner

Cum l-au abuzat polițiștii pe bărbatul reținut eronat în cazul uciderii lui Adrian Kreiner

scris de D.P.
366 Afisari

Bărbatul din Dolj, reținut joi seara și eliberat vineri dimineață, în cazul crimei de la Sibiu, a revenit, seara, acasă.

Tânărul de 31 de ani, muncitor în construcții, mărturisește că a trecut printr-un adevărat coșmar, iar familia se teme acum că nu își va mai găsi de lucru și va fi arătat cu degetul.

În aceste condiții, omul vrea să-și facă dreptate în instanță.

Soția a văzut întreaga scenă și a crezut că bărbatul a fost atacat de hoți.

Daniela Lăcătușu – soția victimei: „Soțul meu nu a plecat niciodată de acasă decât munca și acasă. L-au luat, au tras de el, l-au luat la pumni și picioare când am țipat în gura mare să iasă vecinii că m-am gândit ca sunt hoți și că îl omoară și când colo era poliția”.

Bărbatul își va căuta dreptatea în instanță

În tot acest timp, prietenii au crezut în nevinovăția lui.

Marian Iordăchiță, văr: „Nu a deranjat pe nimeni niciodată, muncitor, lucra cu ziua de azi pe mâine sa își câștige și el pâinea. Am fost ferm convins că o să îi dea drumul.”

Florentin Tricu, prieten: „E un băiat familist, punea gresie să ajungi să creadă despre el că a omorât și el nu are curaj sa taie o gaină, el e un băiat foarte cuminte. putea sa facă infarct, maica sa plânge, e terorizată, putea să…nevastă- sa, copilul să facă infarct când l-au văzut 20 de polițai jos pe el.”

Mircea Diaconu, prieten: „Când vezi 20 de inși calare pe el și toată strada blocată cu 5-6 mașini de la deal la vale.”

După acest episod, bărbatul vrea să-și facă dreptate în instanță și a început demersurile pentru a-și angaja un avocat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS