Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cum se fură metal… varianta HD

Cum se fură metal… varianta HD

scris de M.A.
2 afisari

Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Hunedoara fac cercetări în cazul a 30 de persoane din Petroşani, Deva, Simeria, Brad şi Orăştie, suspectate de evaziune fiscală şi fals în declaraţii.

Metal HD

Cum se fură metal... varianta HD

Suspecţii, în perioada 2009-2010, au predat la centrele de colectare a fierului vechi mai multe cantităţi de fier, despre care au spus că le-ar fi colectat din gospodăriile lor. In urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că deşeurile metalice erau, mai degrabă, furate. Materialele reciclabile predate la centrele de colectare au variat între 1.500 şi 10.000 de kg într-un an calendaristic, iar sumele încasate, între 300 şi 3.000 de lei. Cei 30 de suspecţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi fals în declaraţii, verificările continuând, pentru a stabili provenienţa cantităţilor de fier vechi predate la societăţile comerciale care au achiziţionat deşeuri reciclabile.

1 comentariu

Viorica Ianc 12-04-2011 - 06:43

Mai bine mai tarziu decat niciodata sa scrieti despre FURT !
Felicitari ! Sapati mai departe !
Si nu numai furtul de fier. Si alte metale feroase si neferoase ! Muntii Metaliferi,
mi-e gandul la furt si Rosia Montana. Mie gandul la furtul din Muntii Orastiei !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult