Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cum un argeşean a pârlit porcul şi patru case

Cum un argeşean a pârlit porcul şi patru case

scris de M.I.
4 afisari

Flăcările izbucnite într-o gospodărie în care proprietarii pârleau un porc au distrus luni patru case de la periferia oraşului Ştefăneşti, din judeţul Argeş.

Cum un argeşean a pârlit porcul şi patru case (foto:emm.ro)Incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale. Incendiul a fost sesizat la 112. La faţa locului au intervenit trei autospeciale de la detaşamentul de pompieri din Piteşti, a anunţat ofiţerul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, locotenent Mădălina Epure.
Flăcările care cuprinseseră patru locuinţe învecinate au fost stinse. Intervenţia a durat mai mult de o oră. Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale, care urmează a fi evaluate, conform aceleiaşi surse.
Din primele verificări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza neglijenţei proprietarului uneia dintre gospodăriile distruse. În timp ce bărbatul pârlea porcul cu ajutorul unei instalaţii improvizate, furtunul de la arzător s-a desfăcut. Flăcările au cuprins un fânar aflat în apropiere, apoi s-au extins la celelalte construcţii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult