Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cum a ucis-o Loredana pe Alina

Cum a ucis-o Loredana pe Alina

scris de C.S.
191 Afisari

Loredana, tânăra de 18 ani care și-a omorât cea mai bună prietenă, în Mangalia, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Fata a omorât-o cu sânge rece pe Alina, deși erau cele mai bune prietene încă din copilărie.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Viorel Teliceanu, a povestit cum s-a petrecut scena horror.

Acesta a spus că, după ce și-a ucis colega de cameră, Loredana a pus-o într-o valiză, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi.

Chiar un coleg a ajutat-o pe Loredana să care valiza, fără să știe că înăuntru este un cadavru.

La fel și șoferul de taxi, care a întrebat-o insistent ce se află în geamantan, văzând cât este de greu.

Odată ajuns în parc, taximetristul a întrebat-o ce are în valiză, iar criminala a spus calmă că sunt doar niște cărți.

Loredana, arestată preventiv pentru 30 de zile

„Aseară, la orele 22, am dispus reținerea unei persoane de sex feminin de 18 ani pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Astăzi am formulat propunere de arestare preventivă, s-a şi judecat şi a fost admisă pe o perioadă de 30 de zile. Este vorba de două persoane, ambele de sex feminin, şi agresarea şi victima. Erau chiar prietene şi se știau încă de la grădiniță. De 18 ani amândouă. Veniseră pe litoral să lucreze cameriste şi, pe fondul unui conflict, un conflict care mocnea cumva de mai mult timp, inculpata a înjunghiat-o în zona cervicală pe victimă şi i-a produs decesul. Ele locuiau în aceeași cameră şi se pare că convieţuirea dintre ele devenise destul de dificilă, motiv pentru care şi victima intenționa să se mute din acea cameră, de fapt, să plece de pe litoral, să plece acasă.
Din ceea ce mi-a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător prin zonă, a pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului și apoi a cerut taximetristului să o lase undeva în proximitatea parcului unde a și fost găsită victima.

E vorba de o singură persoană, un singur autor, această persoană de sex feminin, nu avem niciun dubiu cu privire la numărul de persoane care ar fi participat la săvârșirea infracțiunii. A fost ajutată de taximetrist, chiar dacă acesta a și întrebat-o în mod insistent ce conținea valiza, întrucât era foarte grea, numai că ea i-a motivat că are cărți în valiză.
A făcut cumva curat, dar nu în totalitate, în camera de cazare în care s-a și săvârșit infracțiunea. Spune inculpata că de la momentul înjunghierii până la decesul efectiv ar fi trecut undeva la 30 de minute, timp în care i s-a scurs și sângele victimei și din acest motiv nici nu ar fi curs sânge pe tot traseul pe care l-a avut până la banca din parc”, a declarat procurorul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS