Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Scandal intre firma Dalli si Ludovic Orban

Scandal intre firma Dalli si Ludovic Orban

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

Reprezentantii firmei „Dalli” dau, joi, o replica dura unor afirmatii facute cu o seara inainte de fostul viceprimar liberal al Capitalei si fost ministru al Transporturilor Ludovic Orban, numindu-l pe acesta „betiv mincinos” si acuzandu-l de diferite abuzuri.

 

Afirmatiile Dalli, transmise presei sub forma unei scrisori deschise, preluate de Mediafax, reprezinta o replica data fostului viceprimar liberal, care, intr-o emisiune la Realitatea TV, a acuzat firma ca a gestionat defectuos parcarile din Capitala, in perioada in care le-a avut in administrare. Potrivit celor de la Dalli, Orban ar fi spus, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca firma „a exploatat 12.000 de locuri de parcare in Bucuresti si incasa cat pentru 600 de masini pe ora”.

Replica lui Orban

 

In replica, Ludovic Orban a afirmat ca nu a mai vazut „atata vulgaritate si grosolanie” intr-un inscris public.

 

Atata vulgaritate si atata mitocanie, un continut atat de calomnios si de vulgar n-am mai vazut. Nu am vazut in 20 de ani atata vulgaritate si mitocanie intr-un inscris public. E o grosolanie si o calomnie de la un capat la altul, nici macar nu au curajul sa isi asume raspunderea individual sub semnatura acest text„, a sustinut Orban.

 

Despre informatiile tehnice mentionate de firma „Dalli„, in scrisoarea deschisa adresata fostului viceprimar, Orban a precizat ca datele prezentate sunt”niste ineptii„.

 

Cititi aici comunicatul Primariei.

0 comentariu

nume autor 20-05-2010 - 12:57

Mareste-ti stadionul , fa niste transferuri , numeste staful tehnic si incearca sa bati celelalte echipe intr-o competitie de fotbal-management online cu peste 40 000 de echipe din toata lumea , Romania cu propria liga , te inscri si joci gratis.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=377343

MIHAILESCU 03-06-2010 - 06:01

ESTE F:F:F: GREU SA PÄTRUNZI IN CLOACA CARE SE NUMESTE JUSTITIE: DE ACEEA NU SINT JUDECATORI SUFICIENTI: SA SE FI TERMINAT REZERVA DE SECURISTI SI MILITIENI ???

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult