Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Dâmboviţa. Atacaţi de urs în grajd

Dâmboviţa. Atacaţi de urs în grajd

scris de A.B.
10 afisari

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au fost atacaţi, duminică dimineaţă, de o ursoaică, în localitatea dâmboviţeană Vârfuri, în timp ce se aflau într-un grajd din gospodarie, la faţa locului ajungând două echipaje medicale.

„Din primele date rezultă că tatăl, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a suferit o plagă la mână, iar băiatul acestuia are zgârieturi. Ambii sunt conştienţi şi au fost preluaţi de către echipajele medicale SAJ şi SMURD, care îi vor tranporta la spital. Incidentul ar fi avut loc, conform relatărilor victimelor, în momentul în care această ursoaică cu pui a coborât din pădure în gospodăria oamenilor, aflaţi în grajd, iar aceştia probabil că au încercat să o alunge, dar ursoaica aflată probabil în căutare de hrană i-a atacat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Telea.

1 comentariu

IngerAlbastru 22-09-2013 - 11:47

Saracii ursi ce sa manance si ei in padure daca totul s-a vanat deja de elitii cu arme sofisticate!!! Coboara si ei intre oameni ca altfel nici un iepure n-are cum sa prinda ursoaica, grajdul este o comoara scumpa totusi.
Sper ca n-au fost impuscati ursii flamanzi!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult