Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Dâmbovița. O fată de 17 ani ar fi fost violată în toaleta liceului de patru adolescenți

Dâmbovița. O fată de 17 ani ar fi fost violată în toaleta liceului de patru adolescenți

scris de A.P.
267 Afisari

Patru adolescenți din Dâmbovița sunt cercetați pentru viol, după ce ar fi constrâns-o pe o fată de 17 ani să întrețină relații sexuale cu ei, chiar în incinta liceului din Voinești. Trei dintre baieți nu ar fi la prima faptă de acest gen.  

Toți cei patru suspecți se află acum în arestul politiei. Fapta ar fi avut loc în luna februarie, dar mama presupusei victime a făcut reclamație abia acum două săptămâni.

Potrivit plângerii, fata ar fi fost dusă într-o pauză în toaleta școlii, unde băieții – cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani – ar fi forțat-o să întrețină acte de natură sexuală.

Când au început cercetările, polițiștii și-au dat seama că trei dintre suspecți se află deja în arest, pentru un alt dosar penal, care vizează tot infracțiuni de viol și complicitate la viol.

Aceste fapte ar fi avut loc în luna martie, când ar fi dus o altă fată într-o zonă izolată și ar fi violat-o. Miercuri a fost arestat și cel mai mare dintre suspecții agresiunii sexuale din februarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult